Blod i øyet: hva du skal gjøre, årsaker og rettsmidler

Utseendet til blodflekker på øyet vanligvis den forekommer ved knusing av små kapillærer, mellom sklera kalt (det hvite i øyet) og konjunktiva (den rosa del rundt øyet). Disse små kapillærer kan produsere skade som manifestere seg som blodflekker. Logisk, den første reaksjon når observere disse plassene er bekymring og lurer på hva årsaken hans utseende. La oss se litt nærmere hva som er bak utseendet av blod i øyet og som er den beste rettsmidler for behandling.

årsaker

Som nevnt, er utseendet på blodflekker i øyet vanligvis knyttet til brudd på små kapillærer. Årsakene som kan føre til disse små lesjoner er forskjellige. De kan således være på grunn av den plutselige økningen trykk i øyet (F.eks, en voldsom hoste eller nysing), inntak av viss narkotika (Antikoagulanter, aspirin) og hypertensjon. Andre risikofaktorer som øker sjansene for brudd i kapillærene er tunge løft, gnir øyne brått, oppkast intens trauma, kraniefraktur, økt intrakranialt trykk, blødningsforstyrrelser, infeksjons øyne og kveles. Til slutt bestemte mat, som ingefær og cayennepepper, tatt i store mengder, kan de også forårsake brudd i kapillærene.

Remedios

Ruptur av kapillærene i øyet, bærer vanligvis ingen synshemming og ofte spontant ettergi og naturlig i noen få uker. Det er, betyr det ikke krever spesiell behandling for blodet forsvinner. Men det er tilrådelig Ring legen din å utelukke forekomsten av disse små flekker av blod i øyet kan skyldes en annen øyesykdom. For eksempel, i tilfelle av infeksjon, Legen din kan foreskrive bestemte medisiner (øyedråper eller antibiotisk salve som skal anvendes lokalt). som forholdsregler anbefales det å følge medisinske anbefalinger for bruk av kontaktlinser (for å hindre infeksjon) og solbriller (for å beskytte mot skadelige stråler). Også unngå å gni øynene sammen, fordi vi kan forårsake skade.

Du kan også være interessert i: 10 tips for å beskytte din helse øyet og oppdage de 10 tingene dine øyne si om helsen din.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 49


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo