Truffet i hodet: hvordan vet du om alvorlig?

den hodeskader, Selv om beinstrukturen er veldig sterk, kan de ha alvorlige konsekvenser, så vi skal ikke undervurdere noen symptomer som kan vises på den tiden. Selvfølgelig avhenger alt på intensitet, selv om de fleste farlige slag mot hodet er forårsaket, for eksempel i en bilulykke eller et fall fra en høyde og kan føre til indre blødninger. Hvilke tegn advare oss tyngdekraften et slag i hodet? La oss se litt nærmere, hva som kan være innvirkning og hvordan vi bør handle.

Symptomer slag mot hodet

Etter et slag mot hodet i hjerneområdet, vanlig skjerm en bump, forårsaket av opphopning av blod mellom benet og hud. Å være ute av skallen, blåmerker utgjør ingen større fare, forsvinner etter noen dager. De kan føre til at noen ubehag og følelse smerte. For å lindre disse symptomene, kan vi bruke is i området, eller ta en analgetikum. Det er også tilrådelig, som et forebyggende tiltak ikke utføre aktiviteter som medfører innsats i 24 timer og unngå støy eller overliggende belysning.

Når etter å ha mottatt blåse symptomer som midlertidig tap av bevissthet, hukommelsestap tidligere minutter etter kuppet, tap orientering eller oppkast intens, ta kontakt med lege så snart som mulig, og på det innstendigste om andre tegn vises også som tap av styrke, talevansker, tap av følelse eller beslag.

Når det er tap av bevissthet er tilrådelig å utføre en CAT scan, en avbildning test for å bekrefte eller utelukke at det er en hematom eller indre blødninger i hjernen nervevev. Det er nettopp i disse tilfellene, indre blødninger oppstår, når du kan sette på alvor risiko pasientens liv. Det er viktig å kontrollere blødningen, da det kan føre til det som er kjent som intrakranialt trykk reaksjon -den skalle modifisert innholdet.

Du kan også være interessert i: Førstehjelp: de 10 mest vanlige og mot kutt og sår feil: Hva gjør du?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 69


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة