Mint: Medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

den mynte, et gammelt anlegg, skjuler mange medisinske egenskaper noe som kan være nyttig og effektiv for å lindre visse lidelser eller ubehag. Men som noen plante, kan være Kontra? La oss se hva som er bak funksjonene grønne blader av mynte.

Mint er en slekt av urteaktig plante som tilhører familie av Lamiaceae. Som peppermynte, er det i hovedsak består vann, fiber, proteiner, mineraler (Kalsium, kalium, kobber, magnesium, fosfor, natrium), vitaminer (A, B, C og D) og aminosyrer. Fra peppermynte eterisk olje utvinnes mentale, en type alkohol oppdaget tusenvis av år siden i Japan, og mye av de farmakologiske og terapeutiske egenskaper av mynte forfaller. Ja, som anbefalt av leger, ikke misbruke forbruket av mentol og produkter som inneholder det.

Mint fordeler

  • Middel for mage lidelser. Peppermint er et effektivt middel for gastrointestinal ubehag, fordi det favoriserer fordøyelsesprosessen. En av de mest vanlige bruk av de mest vanlige mint er å lindre kramper, kvalme og oppkast. Det er også nyttig for colon irritasjon. Den essensielle olje av peppermynte har krampeløsende.
  • bedøvelse. Den tanke, når det brukes for hudlidelser, har en effekt Vaskonstriktor først og deretter vasodilaterende; dvs. utøver lokalbedøvelse. En effekter som kan bevege seg til magen, forårsaker en avslappende og bedøvende handling.
  • smertestillende. Flere forskningsstudier har funnet at peppermynte ekstrakt er et effektivt middel for hodepine og spesielt migrene. Nærmere bestemt, har studier vist en betydelig reduksjon i smerte nivåer. I dette tilfelle er det middel å anvende peppermynte eterisk olje i det berørte området (panne og tinningene) for å redusere symptomer som kvalme, oppkast og intoleranse overfor lys og støy.
  • antiseptisk. Mint har sterke antiseptiske og antiparasittiske egenskaper, special opptrer i mage-tarmkanalen. Antiseptisk og antiviral effekt som har utspring i sin polyfenol innhold.
  • balsamico slimhinneavsvellende. Mint også har en kjølende effekt, decongestant, bidrar til å fjerne sekreter fra luftveiene. Sinnet har vært brukt, for eksempel i kinesisk medisin for feber, hoste og typiske plager forårsaket av kulden.
  • estetisk handling. I kosmetikk, gir en forfriskende, styrkende og rensende touch, så vanligvis hygieneprodukter (sjampo, gel er lagt&# 8230;). Anvendt på foten skaper en følelse av friskhet og velvære lokalt.
  • anti-forurensnings. Mint unngår opptreden av gasser, som det bidrar til å slappe av den øsofageale lukkemuskel, redusere volumet av tarmgass.
  • aromatiske handling. Mynte brukes også i kjøkkenet, takket være sin aromatiske effekt. Det er også brukt til fremstilling av drikkevarer, brennevin og konfekt.
  • Anti dårlig ånde: Det er en naturlig og svært nyttig for å forebygge dårlig ånde (halitosis) rette. For eksempel kan de gurglevann med 5 mg av friske blader av peppermynte oppløst i 100 ml vann.

Kontra

Mint bør ikke tas i tilfeller av fordøyelses sår, hiatal brokk eller halsbrann, fordi mentol kan forverre symptomene. Det er heller convient bruk av eteriske oljer av peppermynte i tilfeller av leversykdom, ulcerøs kolitt eller diaré. Som et terapeutisk middel ikke er anbefalt å følge under graviditet og amming.

Du kan også være interessert i: Ginger: ernæringsmessige og fordøyelses fordeler og beste Tisanes: egenskaper og fordeler.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 71


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron