Hvorfor høres du bein?

Har du høres knærne opp trappen?, Har du lagt merke til en sprekk å strekke ryggen eller slåsshansker? Med andre ord, Hvorfor høres du bein? I likhet med resten av kroppen, bein også fortelle oss, så vi bør lytte til dem. Finn ut hva som ligger bak felles lyder.

Knoklene snakke, og hva de forteller oss er et tegn på deres helse og hva de trenger på et gitt tidspunkt. I de fleste tilfeller er det ikke felles lyder som er viktigst, men vi må ikke undervurdere dem. Sprekk av knokene knaser kneet når trapper eller tilbake til Crouch. Hva svarer disse lydene? Og fremfor alt, når man skal se en lege? Dersom det i tillegg til de lyder andre symptomer, såsom ubehag eller betennelse, bør konsultere lege.

den årsaken lyder betydelig varierer avhengig involvert bein. Derfor, i tilfelle av knokene, er det ingen patologisk årsak. Denne støyen oppstår når, ved å tvinge eller strekke fingrene, vises det en boble (nitrogen oppløses i væsken mellom ben og ledd). For å produsere en ny klikk, vente til en ny boble er dannet.

Interessant, felles lyder er hyppigere i kvinner. Dette har en forklaring, og at kvinner, på grunn av sin grunnlov, har en tendens til å ha mer fleksibilitet ledd, brusk, muskler og sener (som er kjent som hyper). Her er de også involvert hormonelle faktorer som gjør kvinner har mindre muskelvolum, så leddene er mer sårbare. Hvis lydene, spraking eller spretter leddene blir hyppigere, særlig ettersom vi få år, bør oppsøke lege, da det kan være et prinsipp om felles degenerasjon.

felles lyder: mangel på mosjon?

Kan felles lyder varsle oss om at vi må gjøre mer fysisk trening? Svaret er ja. Faktisk mosjon hjelper fukte og holde seg i form brusk, som er næret av leddvæsken. Sports bidrar til å redusere felles lyder og bremser aldring brusk. Blant de mest nyttige øvelser, svømming og sykling.

Du kan også være interessert i: Knesmerter: årsaker og tiltak for å unngå ubehag og smerte skulder og nakke: årsaker og behandling.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 72 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo