Fordeler med microgimnasia

hodepine, muskelsmerter, leddsmerter, er noen plager Vi kan lindre implementere microgimnasia. Basert terapi, generelt, i en enkel tøyningsøvelser muskler og ledd, tilpasset pusting, å fremme elastisitet og fleksibilitet. den stresset, den spenning, den negative følelser påvirke vår fysiske helse og resultat i problemer som muskel overbelastning eller smerter i kroppen. Den microgimnasia fokuserer oppmerksomheten på kilde problemet, og gjennom en rekke stillinger og myk mikrobevegelse , Det reduserer smerte ved å frigjøre strekket i muskler, ledd, sener eller ligamenter. Den microgimnasia er en egnet teknikk for en hvilken som helst alder nettopp fordi det er gjort på en rolig måte, uten overanstrengelse.

fordeler

Blant fordelene er knyttet til microgimnasia (metode skapt av den spanske Antoni Munne), pluss avslapning av musklene, De er bedre fysisk mobilitet, riktig kroppsholdning usunn, fremme velvære sinn og balansen puste. Fordeler som gjør microgimnasia bli anbefalt å lindre symptomer patologi slik som artritt, osteoartritt, senebetennelse, isjias, klemt nakkesmerter, hodepine, kronisk tretthetssyndrom og fibromyalgi, carpal tunnelsyndrom, lumbago og, selvfølgelig, ryggsmerter, en av de viktigste grunnene for fraværet i vårt land.

Den microgimnasia er også en forebyggende terapi, opptrer før kroppen sender oss de første signaler gjennom en anstrengt halsmuskelstivhet eller smerte. Gjennom microgimnasia Postures og kroppsbevegelser er revidert for å korrigere dem som skader oss.

Den microgimnasia vanligvis praktiseres i gruppetimer ledet av en ekspert eller kropps pedagog, men når har vi lært hva det er vi kan gjøre øvelsene hjemme.

Du kan også være interessert i: Yoga for dine føtter: øvelser hjemme og oppdage ansiktsgymnastikk for å bekjempe sagging halsen: øvelser hjemme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 17


Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo