uhelbredelige sykdommer: De onder som fortsatt har noen kur

fremskritt i medisin, spesielt i forrige århundre, er de ubestridte, men det er fortsatt ubesvarte spørsmål for dem sykdommer dag katalogisert som incurably. Sykdommer som i noen tilfeller selve årsaken eller årsakene som tilgjengelige behandlinger ikke oppnår de forventede resultater for sin kur eller utrydding er ukjent. I andre tilfeller, som vi skal se, er det ganske vanlig patologi og som selv har en behandling som hjelper til å leve med sykdommen, og kronisk, og redusere symptomene og utbrudd samtidig uhelbredelig.

cystisk fibrose

en genetisk sykdom og nå, uhelbredelig, noe som påvirker flere organer, spesielt lunger, hvis forringelse av lungevevet kan kreve transplantasjon. Ifølge medisinske data, påvirker Cystisk fibrose landet vårt til ca 4000 pasienter. Tidlig oppdagelse og nåværende behandlinger kan redusere symptomene og effektene kan være alvorlige.

ebola

Den farlige Ebola, noe som fører hemoragisk feber, Den har en av de høyest dødelighet mellom 50-90% av tilfellene i henhold til medisinske data. Det første utbruddet på posten skjedde i Sentral-Afrika i 1976, og siden da har det vært hundrevis av tilfeller og dødsfall i andre deler av det afrikanske kontinentet, også kommer til Europa, inkludert Spania, i år 2014 med tilfelle av sykepleier smittet etter omsorg for en syk Ebola fra Afrika.

poliomyelitt

den polio eller poliomelitis er en sykdom forårsaket av en virus som påvirker nervesystemet og hvis viktigste symptomer er tretthet, hodepine, feber, muskelsmerter, lammelse i lemmer, bryst eller hals spasmer. Det er en svært smittsom sykdom som hovedsakelig rammer yngre barn. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), oppstår en i hver 200 tilfeller irreversible lammelse. Utryddet i de fleste land, bortsett fra i noen av Afrika og Sør-Asia.

Cerebral amyloid angiopati

Årsaken til cerebral amyloid angiopati Det er fortsatt ukjent, men det er kjent at alder er en av de viktigste risikofaktorene. Også kalt kongofil angiopati, dette nevrologisk tilstand Det påvirker blodkar i det sentrale nervesystemet. Spesifikt, en akkumulering av proteiner som kalles amyloid i veggene av cerebrale arterier inntreffer, øker risikoen for demens og hjerneslag. Symptomer som kan vises hodepine, tretthet, forvirring, dobbeltsyn, svakhet eller uklar tale er inkludert.

lupus erythematosus

Selv om det har vært betydelige fremskritt i behandlingen, lupus Det gjenstår en uhelbredelig sykdom. Kort sagt er det en autoimmune lidelser som immunsystem angriper kroppen selv. Det finnes flere typer lupus, som er den hyppigste systemisk lupus erythematosus. Det kan ramme alle deler av kroppen og manifesterer seg i utbrudd.

Creutzfeldt-Jakobs sykdom

Også kjent som Overførbar spongiform encefalopati Det er en av de mer alvorlige degenerative sykdommer for den dagen i dag er det ingen kur. Det påvirker nervesystemet og fører til hjerneskade. Blant de vanligste symptomene på denne sykdommen, senil demens (forverring er veldig fort), tåkesyn, tap av koordinasjon, hallusinasjoner, kramper, atferdsendringer, muskelstivhet, sløret tale, døsighet.

Du kan også gjerne: Super gonoré, ny uhelbredelig STD: 10 tips for å forebygge infeksjoner og oppdage pillen for å forebygge HIV, prep og AIDS.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 93 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة