Hvorfor lyd knær grunner til bekymring

¿Hvorfor lyd knær og selv de vondt? En sprekk eller snap ledd, særlig ved kjøring opp eller ned trapper, som kan avsløre slitasje eller degenerasjon av brusk. den felles lyder De er mer vanlig hos kvinner på grunn av større fleksibilitet i ledd, brusk, muskler og sener (kalt hypermobile).

Knærne er større ledd, og også de som kan lide mer over tid, vektøkning eller overdreven trening. Hva knaser knærne bør bekymre?, Når?

Årsaker til crunches på knærne

den knaser knesmerter Det kan forekomme i vevet rundt leddene (sener, for eksempel), sammen med en lignende følelse når noe blir sittende fast. I disse tilfellene mild strekking hjelp.

Crunch knær ved reduksjon av leddvæske, en væske som finnes i leddene som smørende effekt, og minsker friksjonen mellom disse.

Hva gjør du når knirkete knær?

  • Lett trening Det er bra for å styrke muskler og ledd, leg strekninger i 10-15 minutter før og etter hver økt. Det er viktig å ikke tvinge, og hvis du føler smerte, er det best å stoppe.
  • Å lindre smerte, vi lå med venstre ben bøyd og strukket rett. Løft høyre ben sakte og forsiktig, og opprettholde posisjonen i noen sekunder. Lavere og gjenta med det andre benet.
  • Vedta riktig kroppsholdning og unngå å sitte for lenge å sitte med knærne bøyd, siden den hindrer blodsirkulasjonen og øker risikoen for sene.
  • Inkludere i kosten Mat som er rik på antioksidanter (Frø blåbær, druer&# 8230;) bidrar til å begrense crunches knær og styrke muskler og ledd.
  • Hvis knirkende knær er ledsaget av en gnagende følelse av smerte ikke avtar i flere uker, bør du rådføre deg med legen din.

Du kan også være interessert i: Infusjoner å berolige såre ledd og handler om smerten av ribbeina: mulige årsaker og når du skal bekymre deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 47


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة