Gjør kjærlighet for første gang: Tips og stillinger [BILDER]

Make love for første gang er svært viktig. Hvis du har besluttet å gå ett skritt videre med fyren du har datet en stund, oppdager du de beste måtene å gjøre dette.

Det kommer en tid i livet til alle par, der tid til å ta et skritt videre og helt åpen for den andre personen demonstrerer fysisk kjærlighet i tillegg til den psykologiske. Du vet tiden er inne når dere to føler forberedt og kroppen rett og slett be om noe mer.

Hvordan lage kjærlighet for første gang?

for menn første sex med partneren din er like viktig som for kvinner. For begge vil være et viktig skritt. Sikkert du vil analysere hver bevegelse og hver kommentar til det maksimale vente alt perfekt, selv om det i de fleste tilfeller ikke skjer så, så smak og foretrukne posisjoner for å elske med hvert oppdaget med tid og praksis. Vi anbefaler at du gjør når du stoler på ham, så ikke vær anspent og kan nyte.

I den mest praktiske, vil vi hjelpe fortelle de beste posisjonene å gjøre først. Med disse enkle Postures kan du starte opp motoren.

  1. foreløpig: De er essensielt i enhver seksuelt forhold, og mye mer for å være første gang siden disse praksis vil hjelpe deg få mer tillit til hverandre og desinhibiros forlater side kompleks; kan være morsomt kiling, vitser, etc. eller mer romantisk med kyss og kjærtegn overalt.
  2. 69: Denne berømte positur er perfekt for kvinner som fremdeles De er ikke forberedt å opprettholde en full seksuelt forhold, det vil si trengende, uten å gi absolutt glede, og at denne posisjonen er så erotisk vil nyte to fulle og hva er bedre, begge deler!
  3. misjonær: Det er absolutt seksuell posisjon par dyktighet og ett av de Kamasutra stillinger som foretrekkes av kvinner, hvor kvinnen ligger med forsiden opp, og man ansikt til ansikt er plassert over det; absolutt, en posisjon som gjør at se på deg i øyet og få tillit med hverandre, samt Del kysser i overflod.
  4. horsewoman: Her kvinnen tar tømmene, sitter overfor mannen og bevegelige hofter merke en dyp og mest tilfredsstillende gjennomtrengning, og takket være den mannlige kjønnshår stimulerer punktet G.
  5. Spoon: I denne stillingen, til tross for ikke å være ansikt til ansikt. kroppene deres er limt så kunne dra nytte kjærtegne deg og hva du føler, svært forskjellig fra den såkalte doggy style, fullstendig mangler romantikken.

Vi håper at disse ideene første gang er svært tilfredsstillende, og hvis ikke, ikke bekymre deg, vil det være over tid. Bare husk alltid beskytte deg. Lykke til.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 12


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos