Kamasutra stillinger: De mest elsket kvinner [BILDER]

Postures mest elsket kvinner av Kamasutra. Finn ut hva som er de beste plasseringene i denne berømte bok de fleste nyte enhver kvinne.

Han er kjent som Kama Sutra Det er en bok fra India og en av de mest innflytelsesrike i historien for både menn og kvinner, takket være kapittel der forfatteren listene og illustrerer 64 'kunst' å elske, og mange mennesker forveksler med boken i sin helhet.

Blant dem finner vi alle posisjoner, inkludert beste for å gjøre kjærligheten på sengen og nyte, men det er sikkert noen med hvem kvinner kan nyte mer på grunn av situasjonen for deres erogene soner, og hvilken følelsen vil være uendelig mye mer bemerkelsesverdig.

  • romantiske skuespill: Hvis målet ditt ikke er foruten å nyte noen gang å miste romantikk, kan du prøve stillinger der ansiktet og kropper er nær hverandre som Seesaw, trekant, lotus, nummer 8 eller litt mer typisk som misjonær, en av stillingene som vil hjelpe deg å miste mer kalorier.
  • dype standpunkter: Gjerne når de fleste nyte en kvinne i sengen er tiden da posisjonen gir svært dyp penetrering, spesielt Hvis partneren ikke er for stor, og blant dem finner vi stillinger som V, det hjul, hengelås, oppstigningen til begjær, vifte, seilbåt eller hakke.
  • mer risikable posisjoner: Hvis sengen er ikke sterk og foretrekker å stå på en stol eller bord, stillinger som stolen eller hengelås De er perfekt, men du kan prøve alt du kan tenke deg hvor du vil. Vær forsiktig, men med noen stillinger som, hvis du ikke er veldig passform, de kan være farlige.

Blant dem er det en som uten tvil vil gjøre deg nyte den mest, samtalen lateral samba, der du plasserer mens du sideveis med bena strukket og danner en 90 graders vinkel med overkroppen, vil barnet bli plassert strukket over deg, hviler armene på hver side av kroppen.

Med denne tilnærmingen fyr stimulere ulike områder som normalt du er vant, og følelsen er fantastisk, men du kan også velge å bruk smøremiddel for komfort, mens holde beina lukket.

Vi håper at disse stillingene du oppnå det du setter ut i dine relasjoner, og få det både du nyte opplever i sengen eller hvor du vil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Sarveisontelo إيجابيات الصورة