De beste kondomer å elske trygt

det er mange kondom merker å elske trygt, men vi bringer deg den beste å nyte til fulle med fyr i sengen eller andre steder du kan tenke på. Og ikke alle er like, men tror at hvis ...

Konserveringsmidler for dem

Innenfor prevensjonsmidler, en av favoritt kvinner er kondomer, sammen med pille. Selvfølgelig, må du huske på at p-piller ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer, mens i denne henseende, stiger kondom som den sikreste av alle.

Dette er et svært vanlig problem i par, gutten holde litt mens jenta Det har ennå ikke klart å nå orgasme. For dem er det spesielle kondomer forsinkelse utløsning. Du finner flere merker som EXS Delay, Kontroll Adapta Retard og Durex Performa. Blant disse er den første den med mest forsinkende effekt, mens det er den billigste.

For de som ikke liker noe kondomer

Det er sant at følsomhet avtar litt med kondom. Som det er derfor vi har tatt spesielle kondomer som vi gir høyere følsomhet (og arbeid). Noen av dem tillate føle varmen av vagina kvinner. Vi foreslår følgende: EXS by Mix, Protex Original 0.02, Kontroll Adapta Senso og Durex Fino. Av disse er de fineste i markedet Protex, men også den dyreste.

Kondomer å opprettholde oral sex

For de par som ønsker å praktisere oral sex trygt og glede, funnet kondomer forskjellige smaker og teksturer. Og her er det noen bedre enn andre, men du vil om smaken. Vi foreslår: Durex (Jordbær, banan eller appelsin) kontroll (Fersken, mint og pasjonsfrukt) og de mest originale smaker av hånden EXS (Orange soda, cola, blåbær kake, vanilje iskrem, jordbær og fløte, varm sjokolade eller tyggegummi). En nesten endeløs rekke. Vær oppmerksom fordi også for homofile par dette er viktig.

For forskjellige størrelser

Ikke alle menn har samme penis størrelse. Derfor har vi alltid velge en som adpte gode tiltak, fordi hvis ikke, kan du ende bryte eller vri, avhengig av saken. til små peniser Vi foreslår: EXS tettsittende passform, My.Size XXS og XS My.Size. Prisen er lik. For de som har en store penis du har: Billy Boy, Control fri, My.Size 69 mm og Durex XXL XL. Den dyreste i dette tilfellet er merket Control.

konserverings~~POS=TRUNC midler~~POS=HEADCOMP riflete

Riflete eller konserveringsmidler punkter gi større glede til kvinner, Det stimulerer under penetrasjon. Ulempen med denne type fordømme, er den reduserte følsomhet for begge. For ytterligere å øke gleden av menn, er det også modeller på sitt tynneste versjon, uten noen større fare for brudd. Ja, holde god temperaturendringer og være forsiktig med å si det.

Kondomer med smøremiddel

Kondomer som har en ekstra smøring, De er alltid det mest interessante alternativet, spesielt hvis det er en tendens til tørrhet. De er egnet også for spesifikke øyeblikk mangel på smøring som den første sex eller de første møtene etter fødselen. Prevensjon som vil gjøre sex lett og behagelig. Hvis du vil ha topp ti sikkerhet, velger en godt med sæddrepende middel, en modell som har spermicid på overflaten og inne i kondomen, slik at spermiefunksjon faller bort i de øyeblikk.

Som du ser, er det en mange varianter og du, hvorfor det du decant? Tør du å fluorescerende De lyser i mørket?

Du kan også være interessert i: Hvordan bruke kondom og femidom Hva det er, hvordan du bruker, omsorg og risiko


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 66


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo