Hvor å elske: Alle steder

Hva er de beste stedene å elske? Det er mange steder hvor par kan slippe løs lidenskapen og satt til side monotonien av sine relasjoner. Komme ut av sengen og prøve nye steder kan være en fin måte å skape noe nytt og tenne lidenskapen.

Steder å elske

Spørsmålet er Hvilke områder vi kan elske? Du trenger ikke å tenke bare i offentlige steder å få nye erfaringer, som det er mange steder ikke så i lys av de andre, at vi ennå ikke har testet ... også gjøre det på et offentlig sted innebærer at vi kan bli overrasket når som helst, noe som er spennende for noen mennesker for andre ikke, fordi de kan føle kutt, noe som vil hindre deg å fokusere og nyte.

For det første, hvis du er typen som har problemer med å forlate komforten av sengen, prøver å gjøre kjærligheten på sofaen. Overrask partneren din når du ser på TV og oppfordre til å skape noe nytt med ny intime stillinger. Et ideelt sted for en lidenskapelig møte, eller to, eller tre sted&# 8230;

Gjør det hvor som helst i huset

Se ditt hjem og sjekke fantasi, at det er mange nettsteder som du finner interessant. Kjøkkenet er vanligvis en av de beste stedene å møte noen fantasi: flatt på skiven på bordet ... og hvis du ønsker å sette litt mer lekenhet inn i historien, Hell deg litt mat som du kan spille med din partner. Du kan se de 10 mest effektive afrodisiakum matvarer. Vann kan også være veldig spennende ... Skum fylt badekar, sette et par stearinlys og nyte. Et basseng, et boblebad (øye, det er hensyn å ta i betraktning), eller til og med dusj kan også være perfekte steder å gjøre kjærligheten og ha det gøy å spille i vannet.

Å ha sex utendørs

En annen idé er å organisere en piknik og forbereder en spesiell piknik. Spre et teppe, starter med litt vin eller champagne, noen jordbær og fløte&# 8230; og resten er din greie. Vi kan heller ikke glemme bilen så nyttig. du kan gjør kjærlighet i en bil mildt ubehagelig, men det kan også være veldig spennende, og hvis ikke husker Titanic scene der Leonardo DiCaprio og Kate Winslet har intime relasjoner i en bil&# 8230;

kontor

De bare går alle ut og etterlater deg alene på kontoret plutselig Kjæresten din dukker opp med blomster og lidenskap hopper som i filmene. Eller enda bedre, du jobber sammen og kjenner et hjørne ved ikke bestått alle&# 8230; la den på&# 8230; Ja, se opp for ikke å bli oppdaget, vil vi ikke avsky eller du er i sentrum av oppmerksomheten i lang tid.

Et intimt møte i kino

Filmen er en lUgar veldig praktisk for fondling, friksjoner og selv har sex; Ja, du hørte riktig, hva hvis du oppdager? Det er den lure spennende hemmelighet. Plukk litt storfilm, de som ikke ser knapt noen og på en sene timer, vil redusere sjansene for å bli sett. Dersom det på slutten du har trukket tilbake, og ikke ønsker å gjøre det der, har du alltid til din disposisjon privatliv, ikke trøste, offentlig toalett ved siden av. Og dette er når vi begynte å gå glipp av sengen for alltid, ikke sant?

Making love i heisen

La oss avslutte denne listen over steder å elske, som godt kan være uendelig, snakker av heisen. Du har kanskje sett eller ikke filmen 50 Shades of Grey, men sikkert scenen kyssing i heisen først ringe en bjelle. I tillegg sier de skal gjøre i en heis som stopper tilfeldig er en av de Trekkes av dem fantasier. Tør du?

Sikker på at disse forslagene har gitt deg mange flere ideer å elske med partneren din, så gå og lage din egen scene.

Du kan også være interessert i: Forspill: Øker Pleasure og personlighet og seksuelle stillinger. Hva forteller du din måte å elske


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 65 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi