Den beste holdning hvis fyren har den minste medlem

Disse stillingene er ideelle for en virkelig tilfredsstillende sex når mannen din penis har et lite fotavtrykk. Tar til etterretning at du vil elske.

Det anses at når en penis er liten ikke overstiger 12 cm vesen oppreist. Slik at den når 15 cm i denne posisjonen regnes som stor type. Graden av tilfredshet i sex er ikke avhengig av størrelsen, dette er en falsk myte, har kvinnens vagina eiendommelighet som kan tilpasse formen til størrelsen på penis fordi det er svært fleksibel.

Du vet hva posisjonen til rytter eller cowgirl? Det er en der du sitter skrevs mann og dere som styrer dybde og tempo. Vel, prøv dette samme posisjon, men ved å stå tilbake til ham. Dermed kan du også massere klitoris mens du kontrollere hver bevegelse.

Sailboat

Også svært egnet til å stimulere Point G. Ligg på ryggen og opp bena. Gutten må knele foran deg og hold deg med sine hender anklene. I denne stilling i vagina er litt bøyd og ben kan skifte posisjon slik at fornemmelser variere med hver bevegelse.

Sphinx

Ligg med ansiktet ned. Selv om du la en av bena rett, bøy den andre kneet og plasser ser ut slik at tarmen din ikke berører sengen. Ayúdate også hvile underarmene på madrassen. Fyren kan komme over deg og trenge deg bakfra sette all vekten på armene. Følelsene vil være svært behagelige for begge.

tripod Cojo

Det er en posisjon der begge må stå. Kvinnen må heve det ene beinet mens mannen er emnet. En av hans ben må være i din. Hvis begge er av en lignende høyde fungerer perfekt. Ja, kanskje du er lei av å ha strukket benet. Prøv å støtte foten SoBe en stol, seng eller noen møbler.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 26


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة