mannlig hyper: Hva er det?

Hyperseksualitet er ingen andre enn en sex avhengighet. Personer som lider ikke er i stand til å kontrollere økningen av begjær som fører for å holde dem (eller ønsker å beholde) sex hele tiden enten med andre, eller ved masturbasjon.

Det er anslått at påvirker hyper 6% av befolkningen og den har en høyere frekvens i mennesker mellom 20 og 45. En sex stoffmisbruker er noen som føler en ukuelig ønske om å opprettholde relasjoner og invaderer en følelse av overveldende skyldfølelse etter hvert møte.

De som rammes ikke føler glede når de har sex. Intimitet er nervøs med negative tanker og følelser av skyld. Bare ute etter raske kontakter for å mette din appetitt umiddelbart, men da igjen har samme tanker som førte dem til det.

den årsaker denne lidelsen er ukjent Selv om det har vært knyttet til inntak av visse medikamenter eller narkotika misbruk og andre psykologiske tilstander, slik som bipolar forstyrrelse. Noen eksperter foreslår affektive og emosjonelle problemer, blant dem har blitt misbrukt i barndommen eller mangel på kjærlighet selv har fått en veldig streng oppdragelse.

Hva er konsekvensene?

Jeg være avhengige av sex bærer mange konsekvenser. Menn som lider ofte føler en konstant indre uro, angst, depresjon ... og de kan falle i risikofylt atferd, særlig fysisk form, siden deres sporadiske møter kan få alle typer seksuelt overførbare sykdommer. De er også sannsynlig å miste alle pengene sine, fordi de kan føle behov for å ty til prostitusjon, sex turer, etc.

denne situasjonen forverre deres samfunns- og arbeidsliv. Fravær koblet til en mangel på konsentrasjon kan gjøre miste jobben og selvfølgelig, deres forhold (Hvis du har en) det kan bli alvorlig svekket.

Hvordan behandle

Menn som er berørt av denne lidelsen bør konsultere en spesialist så snart som mulig. Han vil være hvem fastslå årsakene i hver situasjon og anbefaler den mest hensiktsmessige behandlingen for den enkelte pasient.

både psykoterapeut og psykiater De har en rolle i behandling av disse menneskene. I noen tilfeller kan det være nødvendig resept narkotika: beroligende midler, østrogener eller antidepressiva.

Du kan være interessert: intim partner problemer og hvordan du kan løse samlivsproblemer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo