Avføringsmidler umiddelbar hjem: Plassering av de 10 mest effektive

den naturlige avføringsmidler er matvarer som tillater oss å bekjempe forstoppelse problemer med diett. Drikke, kosttilskudd eller livsstilsvaner som tillater oss å ta en slik felles og irriterende som forstoppelse problem. den avføring frekvens er en indikator på vår helse kjent og viktig. Men, i motsetning til hva som er allment ansett, er det ikke nødvendig å evakuere hver dag for å vurdere dette fysiologisk funksjon som normalt, som det er nært knyttet til individuelle egenskaper.

Avføringsmidler hjem: Når vi ikke trenger?

Leger sette en referanseskala fra en minimum evakuering hver tredje dag og opp til et maksimum på tre avføringer per dag. Derfor, hvis vi ikke føler trang akkurat i tide hver dag vi derfor ikke anser at vi har en forstoppelse problem.

Ofte, midt i en magesmerter, sterke avføringsmidler som ikke kan gi forventet resultat (raske resultat) blir brukt, mens kan ha bivirkninger hvis det brukes lang sikt, Som alle legemidler. Derfor er det best å ta vare på vår tarm regularitet med naturlige avføringsmidler som for eksempel matvarer som skal inkluderes i kosten, avføringsmidler og ingen kontraindikasjoner effektive rettsmidler.

De beste naturlige avføringsmidler

å bruke avføringsmidler hjem bare lære mer om mat. Se rangeringen av de ti beste naturlige avføringsmiddel for å bidra til å bekjempe forstoppelse, et problem at kvinner er mest utsatt.

1. Vann

Ja. Vann er blant de mektigste avføringsmidler hvis tatt i overflod hele dagen, men spesielt når han våkner i de tidlige timer av dagen. Vann hjelper rense magen og tarmene, mykgjør avføringen til å hjelpe evakuering og stimulerer tarmperistaltikk.

2. Kiwi

Frukt generelt har en lakserende effekt, men kiwi er en absolutt garanti. Det anbefales å ta to kiwi i morgen på tom mage for et par dager og se hvordan tarmen er blokkert. den frukt med høyere fiberinnhold.

3. Trene

Fysisk trening er en velsignelse for vår helse. I tillegg til å bekjempe de ekstra kiloene og holde våre unge hjerte og hjerne, er fysisk aktivitet en av de mest effektive avføringsmidler, selv å gå ned i vekt. Grunnen er at med en stillesittende livsstil kroppen vår, inkludert tarmen, blir lat.

4. Spis hele korn cerales

En måte å implementere tarmen og kjempe forstoppelse sunn og naturlig måte. Begge skalaer, å ta frokost med melk eller yoghurt, som brød, pasta og ris, hele korn er rike på fiber, en av de matvarer som renser tarmen og stimulerer deres funksjonalitet.

5. gummi og sukkerfri godteri

Tyggegummi eller godteri er en måte å stimulere vår treg tarm. Funksjon som osmotiske laksativer fordi sorbitol, et søtningsmiddel inneholdende binder vann i tarmen og hindrer dannelse av harde avføring. Selv om ikke det sunneste valget, kan den brukes til.

6. Belgfrukter

Som frukt og hele korn, grønnsaker er avføring kraftig, fordi de inneholder mye fiber. Imidlertid, i tilfeller av problemer, for eksempel irritabel tarmsyndrom eller kolitt, lot belgfrukter er det best å konsultere en lege.

7. Svisker

En avføringsmiddel så godt kjent som effektive. svisker er og de er alltid effektiv hele året. Velsmakende, rik på gunstige stoffer for kroppen vår, kan vi inkludere denne mat til frokost, sammen med hele korn. Frukten er et tilbakevendende naturlig avføringsmiddel.

8. lakris

Lakris er en aromatisk rot vanligvis spiser som sukkertøymassen eller naturlig Det kan fungere som en naturlig avføringsmiddel. også det bidrar til å øke spenningen så før inkluderer det i kostholdet på regelmessig basis, må du kontakte legen din

9. nøtter

Valnøtter, mandler, kastanjer, hasselnøtter ... oljeinnhold og fiber gjør nøtter i en lakser, pluss en god helse mat, fordi blant annet bidrar til å redusere kolesterol. Vi kan ta nøtter som snacks, frokost eller legge dem til våre oppskrifter både søte og salte. En smak av overskuddet naturlige stimulus av tarmen.

10. Te og Aloe vera avførende effekt

den aloe vera også en potent anti-inflammatorisk er også den beste naturlige lakser. For te med lakserende effekt, spør i din tillit apoteket fordi ikke alle typer er gyldig for en intestinal transitt forstoppelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 78


Danacol laxatif Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة ستائر المطبخ