15 seksuelle teknikker for å overraske en mann i senga

For å overraske partneren din Det er svært viktig å innovere under sex, rutine og kjedsomhet De kan føre til mangel på lyst av begge parter, og derfor bli en langsiktig problem. Vær oppmerksom på at av natur menn tenker på sex i gjennomsnitt 19 ganger om dagen, og så er det godt å vite at det er noen teknikker som vil hjelpe deg overraske din mann og gjøre deg nyte en utrolig måte forholdet.

Hvis du er en person seksuelt aktiv, Du har funnet den perfekte mannen for deg, og du liker å overraske partneren din, kan du ikke gå glipp av disse 15 seksuelle teknikker for å overraske en mann i sengen:

1. Spolen

Det er i utgangspunktet kontrahering av skjedemuskulaturen, knuger og unclenching hans penis med dem, gjentatte ganger, for å forsinke utløsning og mannlige orgasme oppnå høy intensitet.

2. tántrico Kiss

omtrent like før klimaks, du kan stoppe og stå noen minutter kysse partneren din som du acompasáis åndedrag gjennom en god kyss hvor du ikke skal gjøre feil. Dette stopper fremheve intensiteten av nytelse for begge.

3. Florentino

Praksis der kvinner, stillinger mannen tilbake holdt sin penis mens han penetrerer å ta hud så langt tilbake som mulig. dermed intensiverer den mannlige orgasme. Du må være forsiktig med å overdrive innstramming, ja.

4. Klem

Under tiden med utløsning, glans trykkes for å unngå utvisning av sæd og deretter penis klemmes 3 sekunder sammenklemmende trykk på hvert av områdene følgende fire repetisjoner utløsning tillates å flyte, noe som gjør gleden av det intensivere.

5. spidery

Den består av massere hele kroppen forsiktig med fingertuppene spesielt områder nær pungen form. Dette stimulering ikke direkte, men intensiverer glede øker eksitasjon.

6. hanky

Året har utallige nerveender og er meget behagelige stimulering under samleie for menn, er denne teknikken innebærer innsetting et lommetørkle rektalt og strekke den forsiktig under orgasme. Det vil gå gale.

7. Postillonage

I likhet med den kjente teknikk er å introdusere pinkie i år mannen øyeblikk før utløsning.

8. Carezza

Under samleie, inntrengningshastigheten styres slik at det er mer intens når mannen er bare spent og nå engang stoppe når du er sterkt. tjener å forlenge levetiden samleie og kvinnelige orgasme muligheter.

9. De ni bevegelser

Under samleie mannen intersperses innsikt grunne bare glans og andre dype. Slik at Innfell 7 mild og to dype. Dette vil heve nivået av spenning av begge.

10. voyeur

Mennene elsker å være dominere og fremfor alt se hvor glade kvinner. Denne teknikken innebærer onanere foran din partner kontrollerende tider da det kan gripe inn for å ta på deg, gjør det klart som kommandoer hele tiden.

11. Dog end

Dette er en av de favoritt Postures av menn av posisjon der penis påvirker skjeden, dette gjør dem føler at musklene forårsaker press rundt hans medlem. prøve bøye hodet inntil den når høyden på armen, og dette helning pDet otenciará trykk og glede.

12. scrotal Massasje

En annen måte å intensivere gleden av en mann er praksis fellatio samtidig det massasje scrotal sac. Uten tvil, utløsning og stimulerer spenning vokser betraktelig.

13. Omvendt Felación

Denne form for oral sex plasseres liggende hodet faller ut av sengen, slik at man kan inn i penis hals som om det var samleie. Denne holdning øker Graden av dybden fellatio og utløsning hastigheter.

14. Smøre

Dersom det under seksuell akt smør kontinuerlig glans gi flick, Det vil være mer holdbar ereksjon og opphisselse under samleie også.

15. fosterstilling

Den laterale sex i fosterstilling er det ene av de favorittposisjoner Men også skjer hvis mens penetrasjon masserer testiklene nedenfra, vil gleden være enorm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44


Danacol laxatif Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة ستائر المطبخ