5 triks for å forsinke regelen

den menstruasjon er en naturlig prosess det bør ikke endres, det er sant at en utpekt som en spesiell feiring dato eller en tur er noen av de øyeblikkene der senking av regelen kan være uheldig, for de sjeldne anledninger vi foreslår 5 triks for å forsinke regelen. Noen kvinner erkjenner ingen ubehag under menstruasjon, andre, derimot, er under sterkt ubehag som kan deaktivere til å utføre dagligdagse oppgaver. Husk at disse metodene skal kun brukes i unntakstilfeller der regelen er et hinder for oss ikke å overindulge.

Hjem triks for å utsette menstruasjonen

  1. prevensjon: P-pillen Det er den mest effektive metoden for å forsinke regelen. Som hormonell prevensjon hemmer eggløsning, så ved å følge instruksjonene som er spesifikk for p-piller kan vi utsette regel noen dager. P-ringen gir også dette alternativet slik forsinkelse regelen.
  2. drikking sitronDen populære tro attributter sitron eierskap hjelp forsinkelse regelen, Ja, det er tatt i store mengder flere dager før starten av regelen. Det kan tas med vann, og kan bidra til å forsinke menstruasjon mellom ett og to dager. Et annet alternativ er å erstatte sitron eddik.
  3. spise linserSelv om de ikke har vitenskapelig grunnlag, den populære tro knyttet til visse matvarer effekt forsinkelse regelen. For å gjøre dette, vil det være nødvendig å inkludere disse matvarene i kostholdet i minst en uke før starten av regelen. Disse matvarer inneholder linser. I mellomtiden, det unngå visse matvarer som øker kroppstemperatur og favorisere fremveksten av regelen, for eksempel hvitløk, hot pepper, paprika, chili eller ingefær.
  4. trener: Den intense, som stress eller følelsesmessig angst fysisk trening kan føre til forsinkelse av regelen. Naturligvis stresset er ikke den beste ideen, men idretten selv kan være et triks å bruke hvis vi har tenkt å utsette noen dager. Hvis du ikke er vant til å gjøre fysisk trening eller ikke har den fysiske tilstanden for intens tabellen bør ikke følge dette rådet fordi kroppen din ikke vil være klar for overbelastning. Rådene er øke hastigheten og frekvensen av trening avhengig av den fysiske tilstand eller vane å gjøre sport.
  5. kald~~POS=TRUNC dusj~~POS=HEADCOMP: Kaldt vann Det hjelper forsinkelse, blokkere eller bremse strømmen. Det er gitt et bad med kaldt vann, i henhold til den kaldere mange tror bedre.

Du kan også være interessert i: rikelig Regel 15 vanlige årsaker som forklarer det, og hvis du trenger den motsatte effekten lest vår artikkel om de beste midler til å gjøre lavere menstruasjon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 68


Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة ستائر المطبخ عيون منتفخة