Vaginal egg: Hva de er, hva de er og risiko

Vaginal egg, er en slags mystisk behandling kan indusere en viss virkninger på kroppen. Det er veldig viktig å vite funksjonene og hvordan du bruker dem før du sier å prøve en av dem. Vi oppdager hva og hvordan du kan bruke trygt.

Hva er nøyaktig vaginal egg?

vaginal egg De er mystiske steiner brukes til å styrke musklene i skjeden. Disse typer steiner er i forbindelse med visse typer av fordeler relatert natur stein som de er laget.

Det finnes flere typer egg, avhengig av stein som de er laget, de vanligste er:

 • Vaginal obsidian egg: de er den vanligste og de er laget av en mineral sort sten.

 • Jade vaginal egg: De er en type egg forbindelsen av jade stein, noe tyngre enn den siste, og vanligvis med et sentralt hull som gjør det mulig å bli flere egg med hyssing.

 • Quartz egg: Noe mindre størrelse og jevn struktur, består hovedsakelig av hvite eller rose kvarts og er selger Gwyneth Paltrow på sin hjemmeside.

 • lapislazuli vaginal egg: De er lyseblå og er den dyreste av alle. Dens vekt og størrelse er litt større enn resten av egg.
 • Hva er vaginal egg?

  Vaginal egg tjener hovedsakelig til styrke musklene i skjeden, og dermed forbedre blodstrømmen til underlivet.

  Denne forbedringen i sirkulasjon av bekken-området, gir fordeler for kroppen relatert til humør og andre mystiske aspekter avhengig av typen av stein hvilken egg er gjort.

  En av de største fordelene er at jo høyere risiko på dette området, forbedrer makt orgasmisk kvinne som bruker den.

  Risikoen ved bruk av vaginale egg

  Vaginale egg som en hvilken som helst annen type enhet som er innført i dette området involverer et antall av risiko forbundet med dets bruk. hovedsakelig Det er en risiko for smitte hvis riktig hygiene ikke er utført etter bruk. En annen av problemene er at langvarig bruk kan forårsake sensitivitet er tapt i skjeden og for høy elastisitet av muskler som kan føre til å være mindre sensitive intime forhold er oppnådd.

  Videre er fordeler forbundet med den kraft stener De blir ikke vist medisinsk skjema så ingen forbedringer er garantert helse virkelige form etter bruk.

  Moderat bruk av vaginale egg

  Vaginal egg er definitivt et verktøy som du kan bli nyttig hvis du vet hvordan du skal bruke og fremfor alt hvor mye bruk.

  Styrke skjedemuskulaturen er ikke noe galt, og kan hjelpe oss mye å kontrollere og forebygge infeksjoner og selv urinrøret forbedre vår seksuelle helse lære å kontrollere vagina og orgasmer enkelt. men dette bruker å være moderat, Det fortsetter at innføring av et fremmedlegeme i kroppen lang sikt, kan det føre til at det å bli vant til vagina og da kan ikke gå tilbake til sin opprinnelige størrelse eller ikke å ha elastisitet Hvis du ikke holder steinen. Så, du vet, du prøver nye ting er noe positivt for vår seksualitet, men husk at du bør gjøre moderat bruk av dem.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  66 − 64 =


  Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة