Forsinkelse regel en uke: mulige årsaker

en forsinkelse regelen Det er ikke noe rart, faktisk, alle kvinner, på et tidspunkt i sin fertil alder, har hatt. Men, hva de er ditt mulige årsaker når menstruasjon er forsinket ett uke. La oss se nærmere og prøve å løse noen tvil.

Årsaker forsinkelsen av regelen

Det er flere årsaker som kan føre forsinket menstruasjon, selv i kvinner mer regelmessig. I de fleste tilfeller er det på grunn av mindre endringer eller forbigående faktorer, kan en slik situasjon være spesielle stresset eller en følelsesmessig vanskelig periode. Selvfølgelig, en av grunnene til forsinkelsen menstruasjon er graviditet. Faktisk, hvis det er sannsynlig å være, vil det være en av de første tilfellene der kvinner tror. Hvis vi tror vi kan være gravid, å svare på spørsmål, i dette tilfellet er det best å ta en graviditetstest eller oppsøke lege.

den forsinkelse regelen Det er også vanlig etter menarche, medisinsk begrep som kalles første menstruasjon av kvinner. Ved åpningen av fertil alder det er normalt at menstruasjonssyklusen ennå ikke er satt, så forsinkelser kan oppstå.

La oss se nærmere alle mulige årsaker til forsinket menstruasjon.

Forsinkelse regel: Graviditet

Som nevnt ovenfor, er en av de mest karakteristiske symptomer på graviditet forsinket menstruasjon. Hver kvinne vet, eller burde vite, at rytmer av kroppen din, så hvis vi har en nesten vanlig syklus, kan du mistenker en graviditet hvis menstruasjon er forsinket bare én uke. Jo hardere er det for kvinner som har en uregelmessig menstruasjonssyklus, fordi i dette tilfellet vil du sannsynligvis nødt til å vente litt lenger tid å innse at signalene kroppen din sender du svare på en graviditet.

Det kan være tilfelle for kvinner som ønsker å bli mødre, symptomene er forvirret.

Forsinkelse regel skjoldbrusk lidelse

Forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen, endokrin kjertel som ligger i halsen, enten hypotyreoidisme eller hypertyreoidisme, kan føre til forsinkelser av menstruasjon. Det kan også være en tilstand som kalles oligomenorré, et symptom på redusert ovarieaktiviteten. Det er en lidelse som kan behandles ved hormonbehandlinger og hvem som skal være spesielt oppmerksom for ikke å risikere fruktbarhet.

Forsinkelse regel: vekttap og spiseforstyrrelser

den plutselige svingninger vekt, den krasje dietter og spiseforstyrrelser så som anoreksi og bulimi- De kan påvirke menstruasjonssyklusen, forårsaker forsinkelser som noen ganger kan bli alvorlig og forårsake amenoré eller fullstendig opphør. Det er derfor svært viktig å følge råd fra en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog hvis du ønsker å starte en diett for å gå ned i vekt, samt hjelpe oss tynn må være sunn og gi tilstrekkelig kalori kravet om ikke å sette eggstokkaktivitet, dvs. fruktbarhet.

Forsinkelse regel: slutte å ta pillen

Forsinkelsen kan oppstå når regelen sluttet å ta p-piller. Faktisk, når eggstokkene stå i lang tid -A ofte år, der kvinnen tar píldora-, så de tar tid å få tilbake rytmen, så å si. Men vær forsiktig, fordi selv om forsinkelser sjansene for graviditet er der fortsatt.

Forsinkelse utelukke andre årsaker

Noen ganger forsinkelsen av regelen oppstår etter sommer. Det er et fenomen kjent mange kvinner, men har ingen spesifikk opprinnelse, bortsett fra en liten forstyrrelse syklus som kan knyttes til endring av sesongen. Egentlig ingenting å bekymre seg for.

Vi må ikke overse menstruasjon forsinkelser direkte knyttet til følelser. Personlige historier, øyeblikk av følelsesmessig stress eller vanskelige situasjoner kan påvirke syklusen regularitet, endre etter en intens følelse. Dersom forsinkelsen vedvarer i påfølgende sykluser bør oppsøke gynekolog.

Du kan også være interessert Delay Regel 15 dager: hva han gjør når det ikke er lav.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 49


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer