premenstruelt syndrom: rettsmidler for å bekjempe humørsvingninger

Har moodiness og irritabilitet annonsere regelen? den dager før menstruasjon, og som en av de mest vanlige tegn på premenstruelt syndrom, humør~~POS=TRUNC svingninger~~POS=HEADCOMP og emosjonelle forstyrrelser mai angripe deg med knapt har tid til å kontrollere dem. Faktisk, ifølge medisinske data, åtte av ti kvinner i fruktbar alder lider av PMS. Er det mulig å unngå dem? Svaret er ja, regner med noen virkelig effektive løsninger. Vi oppdager dem.

PMS og humørsvingninger

Premenstruelt syndrom, så kalt fordi det skjer i dagene før regelen er direkte knyttet til hormonelle endringer. Endre hormonbalansen påvirker produksjonen av østrogen og progesteron, med direkte effekt på serotonin og endorfiner, som er avgjørende for følelsen av velvære.

symptomer

Ikke alle kvinner deler de samme eller premenstruelle symptomer med samme intensitet. I noen tilfeller kan disse symptomene alvorlig påvirke livskvaliteten. blant vanlige symptomer ømme bryster, hodepine, magesmerter og oppblåsthet, tretthet, væskeretensjon, søvnforstyrrelser og spesielt humørsvingninger. Ikke undervurder disse emosjonelle forstyrrelser, fordi selv om midlertidig, kan påvirke livskvaliteten for kvinner i løpet av disse dagene, som i noen tilfeller, ukontrollerbar bestått fra glede til sorg uten noen åpenbar grunn, eller åpenbart mer irritabel.

Rettsmidler for humørsvingninger

Hva er den beste rettsmidler for å kontrollere humørsvingninger knyttet til premenstruelt syndrom?

pille

I mer alvorlige tilfeller, til den mest effektive løsningen kontrollere symptomer før regelen er p-pille, som bidrar til å regulere hormonelle endringer. I dag er det forskjellige formuleringer avhengig av pasientens alder og medisinsk historie. Med hjelp av gynekologen er det mulig å bekjempe faser av irritabilitet og humørsvingninger.

Mat rik på vitamin B

Det er viktig å ta vare på mat. Faktisk kan enkelte matvarer være et effektivt middel for å lindre symptomer på premenstruelt syndrom, for eksempel matvarer rike på vitaminer B. I noen tilfeller kan du ta kosttilskudd, ja, alltid under medisinsk resept.

Matvarer rike på magnesium

Magnesium spiller også en viktig rolle. Således er mangel på dette mineralet assosiert med øket irritabilitet, slik at en løsning ville balansere nivåer.

Spise grønnsaker og frø

Ikke bare moodiness medfølgende premenstruelt syndrom, også behovet for å hakke søtere og mer brenn matvarer. For å lindre dette ubehaget, kan god ernæring hjelpe. I kosten, en uke før ankomst av regelen, De kan ikke gå glipp av belgfrukter og frø. den linser, hvite bønner, soya~~POS=TRUNC, solsikkefrø eller gresskar De inneholder fytoøstrogener, stoffer som bidrar til å redusere hormonell ubalanse. I mellomtiden, nøtter øke produksjonen av serotonin, hormonet av godt humør, så hjelpe bekjempe nervøsitet og depresjon. Til slutt, hele korn, rik på vitamin B, i betydelig grad redusere alle symptomene på premenstruelt syndrom fra hevelse til dårlig humør.

ta banan

Før du er ferdig pose med cookies eller chips, tenke på om du spiser for å dempe sult eller angst. I det andre tilfellet, bør det alltid ha bananer i frukt bolle, fordi det er en frukt av god humor, rik på tryptofan, et område sammensatt hormon som aktiverer velferd.

infusjoner

Hvis du har problemer med å sovne i løpet av disse dagene, prøv en appelsinblomst infusjon, bitter oransje blomst. Angstdempende inneholder stoffer som hjelper behandle søvnløshet og fremme avslapning. Fremstill en infusjon med en kopp kaldt vann og 25 gram tørket appelsinblomst, og la bløt over natten. Neste dag, sil og ta den tre ganger.

Du kan også være interessert i: Den beste mobile apps for å kontrollere menstruasjonssyklusen og oppdage ting at hver mann bør vite om menstruasjonssyklusen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 62


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi