Ti byer som er bedre i Spania

vet du hva Spania byen der du bor bedre? Det er mange personlige faktorer som påvirker tid til å være glad og føler integrert i en by, fra familie og venner til arbeidsplassen. det er andre eksterne faktorer som bestemmer livskvaliteten som prisen på utleieboliger, skatter, grunnleggende tjenester som utdanning eller helse og klima. Disse problemene har bidratt til å utvikle seg, fra en studie av Nuroa.es, rangeringen av 10 byer som er bedre i Spania.

Byer der er bedre i Spania

  1. Ciudad real. Denne typiske Manchego og quixotic byen har æren av ledende denne spesielle ranking takket være sine tjenester som er mest rimelig økonomisk sett: utleie, helse og utdanning&# 8230; gode forbindelser med Madrid og det faktum at, som ikke er en altfor stor by eier ikke overbefolkning i skoler og helsevesen blir også vurdert. Sin historiske og kulturelle arv og den privilegerte beliggenheten De gjør det til et ideelt sted å bo, spesielt unge par med barn i byen.
  2. Cáceres. Denne vakre middelalderbyen rangerer andre. Det er spesielt verdsatt for sitt milde klima med mange soltimer i året, må dette må legges til at er en av de billigste byene å leie en bolig. Caceres har ytterligere to attraksjoner, det har blitt valgt spanske hovedstaden i gastronomi og ble valgt i 1986 World Heritage City av UNESCO.
  3. Ávila. Kastiljansk byen, berømt for sin vegg, full podiet av de spanske byer med bedre livskvalitet og flere fordeler i form av husleie, helse og utdanning. Selv om det er en av de byene registrert lavere vintertemperaturer mer enn han gjør kulturell rikdom besittelse, ble han kåret World Heritage City av UNESCO.
  4. Badajoz. Du har ingenting å misunne sin nabo cacereña fordi bare én posisjon skiller rangering av Spanske ti beste byene i livskvalitet. Været spiller også for grensebyen, som det faktum av å ha billigere og rimelige tjenester.
  5. bassenget. La Mancha by berømt for sine hengende hus Det ligger i nummer fem av rangeringen. bassenget Det er en liten by som blant andre skatter en rik arv arv, ikke i det hele tatt overfylt, og tilbyr rimeligere tjenester og muligheten for å få mer rimelige boliger.
  6. Logroño. Kommunikasjon og kostnadene for grunnleggende tjenester som vann, la Logroño være blant de ti beste byer med bedre livskvalitet, selv om været er en faktor som svekker noen punkter. Logroño er også et ideelt sted å nyte god mat.
  7. Albacete. Castilla La Mancha Det er, i henhold til rangeringen og som faktorene analysert den autonome regionen som synes å være bodde bedre. Inne i La Mancha-provinsen, kjent blant annet for sin gastronomi (oster, viner), synes det å ha de beste forutsetninger for sine innbyggere nyte en bedre livskvalitet.
  8. Saragossa. Aragonese byen, internasjonalt kjent for sin praktfulle Peterskirken, er ikke overbefolket som Madrid eller Barcelona (til tross for å være en stor by) som gjør det til et godt sted å leve. Tid ikke alltid følger, selv om den gjennomsnittlige temperaturen er rundt 15 grader. Et annet punkt i sin favør er å ha god kommunikasjon (høyhastighetstog). en moderne by med en stor kulturell arv.
  9. Valladolid. Hovedstaden i Castilla y León har en lavere verdsettelse på saker som klima (for kaldt om vinteren) og kostnadene for boliger. Til kreditt, funnet andre faktorer som grunnleggende tjenester (helse og utdanning) og skatt. I tilfelle av IBI, er det en av de laveste i rangeringen.
  10. Pamplona. Lukk denne listen over byene utvilsomt best kjent internasjonalt takket være sanfermines, som han overga seg til Hemingway. Pamplona er en by hvor god mat Det er tilstrekkelig for inkludering i rangeringen grunn. Det er en by med ung atmosfære og mange turistattraksjoner å besøke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 91


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer