Hvordan fjerne riper briller: Nyttige rettsmidler

Rettsmidler for å fjerne riper briller. Har brillene har lidd rayazo? Her presenterer vi forskjellige hjemmelagde løsninger for å fjerne linsen.

Bruker du briller? I noen tilfelle har du funnet ut at linsene krystaller har lidd en ripe? Hvis ja, og du har sett brillene dine har blitt skadet, rolig, fortvil ikke. er det noen enkle løsninger for å fjerne dem og at ingen flere spor av disse ubehagelige riper på glass. Ta godt merke!

Før implementere følgende tips som vi vil nummerere er viktig at du identifisere hvilken type linse som du må vite, derfor behandlingen de har vært utsatt dine krystaller.

En av de første løsningene som vi presenterer er å polere linsene ansette en tre renere. Når du har gnidd godt brukt, og deretter vaselin. Frota igjen. Men hva er hensikten med denne operasjonen? Ved påføring av glass petrolatum brillene vil få oljedekk snittene Rayon gjør det mindre synlig.

Jeg anbefaler deg å ikke ansette papirhåndklær eller vev tykke håndklær for å fjerne overflødig olje siden de kan avgi skadelige små partikler i linsen selv riper i glasset.

Andre rettsmidler for å stoppe irriterende briller riper er å bruke et rensemiddel for CD eller DVD på en myk klut. Selv om denne løsningen er effektiv i disse elementene, slik at det vil være i linsene.

Vi fortsetter nå med et hjem rettsmiddel som vil overraske deg, snakke om tannkrem. Ta en klype tannkrem og anvende den på et stykke av bomull. Rub, sirkulær bevegelse på berørte parter og til slutt fjerne det tannkrem med kaldt vann.

Vi slår nå til en løsning der teller som hovedingrediens natron, element hovedpersonen i mange av de hjemme rettsmidler for hjem. For dette formål, natriumbikarbonat helt over i en skål og tilsette små mengder av vann, inntil en tykk blanding. For å søke må du utføre samme prosedyre som nevnt tidligere med tannpastaen.

Vi avslutter kapittelet av løsninger for å fjerne riper i glassene hjelp sigar aske. I dette tilfellet, bør du ta sigarett aske, en fuktig klut og tørk forsiktig av linsen. Til slutt bør du skylle med vann.

Er du mer hjemme triks? Her er hvordan du fjerner lukten av svette av klærne dine, triks ikke stryke klær, naturlig rettsmidler for å rengjøre marmor eller for eksempel hjemmelagde løsninger for rengjøring av speil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة