Nyttårsaften ritual: Få dine ønsker [BILDER]

Nyttårsaften ritual: Få dine ønsker. Hvem ønsker ikke å starte det nye året på høyre fot, slik at hver 31 desember vi forberede oss til å ønske det nye året full av håp og håp. For å tiltrekke seg denne "Lykke" mange mennesker utfører visse ritualer som allerede har blitt tradisjoner og fortsette å bokstavelig talt hvert år, som iført rødt undertøy, noe nytt, spise linser eller klassiske av klassikerne i Spania, spise 12 druer på slaget nyttårsaften. Derfor vil vi lage en samling av disse ritualene.

Året nærmer seg slutten, og gitt den vanskelige situasjonen som mange familier opplever, vi venter ankomsten av ivrige på nytt for å se om dette året har vi litt mer flaks. Selv om en heldig gruppe endte året med stor glede, som er de heldige med El Gordo Julelotteriet.

For andre, la oss se om vi kan påberope litt flaks for det kommende året er vi i alle fall litt gladere:

 • Hvis du vil at dine ønsker går i oppfyllelse i neste år, en måte å gjøre det skrive disse ønskene på et stykke papir og legg i en bolle på et bord hjemme. Når du har blitt oppfylt, Dette papiret brenner. Men mer typisk gjør det motsatte, dvs. dårlig skrivepapir og brenne 2011, men denne gangen ut av huset for å ta de dårlige minnene.
 • En klassisk, rødt undertøy, som er en av de mest populære tradisjoner, samt tiltrekke kjærlighet i det kommende året, det gjør du ser sexy og attraktiv på den siste natten i året.
 • Etter undertøy, hvis du ønsker å tiltrekke Penger og velstand, driver en butikk og kjøpe noen underkjole gul. Vi vil varsle deg, vil det være vanskelig å finne.
 • Hvis du har vært et dårlig år i form av helse, din er den grønn, som vil gi velferd i neste år.
 • venner, Hva skulle vi gjort uten dem, så hvis du har hatt et år litt opptatt med dem, kan du rosa undertøy slik at alt går bra i år.
 • Til slutt, er bekymret over undertøy, menn kan sette en hvite truser Hvis det de vil i det kommende året er fred og ro.
 • En annen måte å tiltrekke lykke for nyttårsaften, du gjør hele familien din avsetning av en mynt i en beholder og deretter fylt med vann å bringe lykke.
 • Når det gjelder mat, i tillegg til 12 druer med de 12 klokkespill av nyttårsaften, Det er også tradisjon, spesielt i Italia, spise linser, enten kokt eller rå.
 • I noen hjem, skjule tre små steiner et sted i huset, som symboliserer helse, kjærlighet og penger.
 • Hvis du ønsker reise mye i neste år, er en av de mest morsomme ritualer for å ta en stor koffert og ut i gaten ved midnatt. Jo lenger du kjører, vil de reise lenger du gjør.
 • For å tiltrekke velstand du kan gjøre to ting, eller feire den kommende nye året penger inni skoene dine eller sette en gull ring i et glass champagne, men pass på, ikke svelge ringen og alle anropet slik at du mangler penger vil gå til gnage på en gang.
 • Og hvis det du er er en mote stoffmisbruker og i det nye året du ønsker å kjøpe en masse klær å følge alle trender, er alt du trenger å gjøre for å slippe noe natten 31. desember, men lite plagget.

Her er noen tradisjoner eller ritualer Vi har vært å samle, men absolutt ikke bare i enkelte land, men i alle hjem visse handlinger er utført for å oppnå Lykke til, elsker eller helse. Fortell oss hva du gjør for året.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة