Setninger for Morsdag med humor [BILDER]

Setninger med humor for Morsdag. Vi foreslår noen morsomme gratulere deg for din mor med en følelse av humor i den spesielle dagen setninger.

4. mai er datoen som Morsdag feires som en dag for spesiell for alle mødre i verden, fordi som tradisjonen tilsier, vil barna være takknemlig som de er med spesielle gaver.

Blant dem kan vi velge uendelig antall som er sikker på å glede, og mye mer kommer fra de mest spesielle menneskene i livet ditt, som reise, parfyme, blomster, etc., men hvis du ønsker å være mer original, kan du velge å sette en snev av humor med en slags vits eller morsom setning som kan skrive ut eller skrive i din hilsen, du kan erstatte de mest emosjonelle dedikasjoner.

Vi har valgt noen setninger Vi har alle hørt på et eller annet tidspunkt av våre mødre, som vi har lært mange fasetter av livet og sikkert aldri glemme, spesielt når vi hører eller har hørt i vår munn diciéndoselas våre egne barn.

Noen av våre favoritter er utvilsomt mange mødre når deres barn har gjentatte slåss seg imellom: "Hvis du kommer til å drepe den utenfor, jeg bare renset", foruten "Som du bør følge så jeg sende en ny en til Cadiz og La Coruna", og hvordan du kan glemme den tiden da de ikke mer og ikke engang forlate ordene: "Ikke meg ... ikke meg ... At du ... at du ..."

Mødre har også lært oss at noen ganger våre unnskyldninger var ubrukelig med fraser som: "Heller ikke er det at verken er co", de har grunn fremfor alt: "Fordi jeg sier det, punktum!", noen ganger var det ikke noe valg: "Jeg bade, eller du bade" og du må spise noe for svært lite som vi liker: "Du vil sitte der til du spiser alt".

Sikkert hvis du inkluderer noen av disse setningene under morsdag med din mest spesielle gaven, foruten splitting latter, gjenkjenne han har sagt på mer enn én anledning mange av dem, og du har til å gjenkjenne disse reaksjonene har forårsaket så morsom og på det tidspunktet du gjorde noe galt pass.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 62 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi