6 typiske atferd av luft tegn på kvinner


  den luft Det er element som forener tegn på Libra, Aquarius og Gemini, ansett som den mest emosjonelle Horoskop skilt, som må legges omgjengelig og kommunikativ. Hva er kjærlighet, følelse av frihet. Hvert element (jord, luft, ild og vann) utøver sin innflytelse på en viss symboler. I dette tilfellet vil vi stoppe i luften tegn og egenskaper og atferd av kvinner som er Libra, Aquarius og Gemini. Sikkert du selv, eller noen nær, passer denne profilen.

  1. Emosjonell

  Å leve med intensitet følelser, De anses å være i mental tegn. De liker harmoni, og generelt prøve å forsone stillinger for å hindre ro atmosfæren kan du se endret. De lave fødte kvinner disse skiltene har en tendens til å være klar over andre.

  2. Omgjengelig

  De som er født under disse skiltene er svært sosiale mennesker og kommunikasjon, de elsker å være sammen med andre og dele erfaringer. Faktisk, de som er født under tegnet av akvarium De kan føle seg kvalt i små rom og dårlig ventilert. Føl følelse av frihet, som luft.

  3. Evne til refleksjon

  Luft tegn også dele en annen egenskap, spesielt kvinner, og hvem de liker å tenke og verdi en god samtale å dele erfaringer. De liker å lære av andre. Ja, før uttrykke sin følelser, årsaken.

  4. Uavhengig

  Noen vil kalle det vedlegg til følelse av frihet, men sannheten er at luft tegn liker å være uavhengig og ikke miste evnen til å bevege seg fritt. Stand til å bli båret bort av sine impulser, og på et visst punkt, glemme alt og nyte øyeblikket.

  5. De gjør hva de synes

  Vi kan kalle det en prinsippsak, men sannheten er at for kvinner født under en av luft tegn gjøre hva du tror Det er grunnleggende. Du kan få fraktet bort av følelser, men de aldri mister sin evne til å tenke og finne en løsning.

  6. Brain

  De kan bli altfor hjernen, noe direkte relatert til den pågående evne til å møte nye mennesker og kommunisere. uttrykke sin følelser, men ikke uten å ha nøye analysert situasjonen. Årsaken er sterkere enn hjertet noen ganger.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  8 + 2 =