Planter og blomster som tiltrekker mygg

det er visse planter som tiltrekker mygg og det er viktig å vite hva du skal unngå å tiltrekke insekter slike når vi er utendørs, med ankomsten av godt vær er det svært vanlig mygg vises hjemme, men hvis vi også huske på våre hageplanter eller blomster til din smak, kan marerittet formere seg. Vi oppdager hva planter og blomster som tiltrekker disse uønskede insekter.

Planter som kan tiltrekke mygg

mygg gå til karbondioksyd, Av denne grunn, de fleste planter alltid tiltrekke seg de de ikke har en sterk og særpreget lukt som frastøter.

Planter vanligvis kaller sin oppmerksomhet mer, De er de som produserer mer dioksyd karbon i løpet av kvelden. Alle planter generere denne gassen som et avfallsprodukt av pusting, men der noen som gjør videre over natten for å forhindre fordampning av vannet er planter som lever i varme områder hvor temperaturen er høyere, jo mer de følgende karakteristika:

Dette anlegget fungerer også som mat krydder og repelling veps, ble det antatt at kjørte bort myggen med sin aroma, men sannheten er at denne sterke aroma, tiltrekker seg mer enn å skremme dem bort. Av denne grunn er det bedre enn Plantes hjemmefra.

Acalifa

Denne busken farger mellom grønn og rød Det kan nå opp til 3 meter høy og det ser fint utenfor. Det eneste problemet er at tiltrekker seg mygg fordi foruten dens høye utslippet mengde Den har en veldig mild lukt slående for disse insektene.

laurbær

Laurbærtreet og tiltrekke andre uønskede insekter, er også en stor attraksjon for insekter. Selv om hans store er ikke en veldig vanlig plante innendørs, Det bør ikke være plantet i hagen ved siden av huset og det anbefales bare hvis du har et hus på landet med stort uteområde.

Lantana

Dette anlegget skiller seg for å tilpasse seg hvilken som helst type av jord og miljøforhold, Det er veldig hyggelig fysisk Han snakker, men det er en stor attraksjon og mygg for grønne biller gigantisk type.

Blomster og planter som tiltrekker mygg

blomster De er vanligste tingene du har i huset og dette er farlig fordi mange av dem også tiltrekke mygg og andre insekter som kan bli farlig. Noen av de vanligste at de tiltrekker seg mygg De er som følger:

Silk Flower

Denne blomsten er optimalt å vokse som den har en jegncreíble styrke og høy gelstyrke. I tillegg levende og vårfarger av kronbladene er gleden over enhver hage, at hvis, veldig forsiktig fordi mygg flokk til det som om en lys er involvert.

tenker

Denne blomsten ornamental leder i landskapsforming og terrasser, er ikke bare vakker, Den har flere paletter men, Det tiltrekker seg mygg og bladlus så veldig nøye med å ha det innendørs.

kamille

Vanligvis kalt daisy kan virke ufarlig, men er faktisk et stort krav til mygg og andre insekter som bladlus eller ormer av forskjellige arter. Det er en av blomstene flere plager lider i sommer.

poppy

Dette flor silvestre tiltrekker mygg ikke deres utslipp mengde karbondioksid, men etter den intense fargen på kronbladene De opptrer som krav for fattig riss av mygg stand til å skille bare et lite utvalg av sterke farger.

Hold myggen unna

I tillegg til planter, det er andre ting som kan gjøre huset mygg foretrekker denne sommeren: Lukten av svette, lukten av føtter, parfymer baby, melk, stillestående vann og selvfølgelig glødende lys. Hvis du ønsker å tilbringe mesteparten mygg-fri sommer indikerte at bruke avvisende planter slik som Citronella eller sitron treet for sin sterke sitrus lukt frastøter insekter, kan du finne elementer som armbånd laget med denne type anlegg de fungerer bra i kampen mot myggen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 46 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة