Hvordan din oppvaskmiddel

hjem for oppvaskmiddel, trinn for trinn. Lyst til å spare på innenlandske økonomien og også respektere miljøet? da Vi viser deg hvordan du oppretter en helt naturlig oppvaskmiddel.

Vil du vite et triks for ditt hjem som gjør at du kan også spare penger? da Vi lærer deg i enkle trinn hvordan du kan utvikle din egen oppvaskmiddel.

Det er en perfekt idé for å unngå forurensning av miljøet og skade vår egen helse med tradisjonelle skadelige kjemikalier kan kjøpes på et supermarked. Ta penn og papir, og du oppretter en 100% naturlig produkt som rengjør bestikk og servise.

For å opprette en husholdning vaskemiddel og 100% naturlig behov følgende ingredienser: 300 g natriumbikarbonat, 1-2 ss vegetabilsk flytende såpe Marseille, 15 dråper av eterisk olje av appelsin eller sitron, demineralisert vann og silikon støpeformer for is. Sistnevnte er nødvendig fordi de kan få formen av de klassiske oppvaskmiddeltabletter i form av små puter.

Når vi har alle ingrediensene klare det på tide å komme ned til arbeid. Utarbeidelse ikke involverer noen komplikasjoner. Finn ut!

Først blander du natron, Marseille såpe og noen dråper eterisk olje med demineralisert vann. Når man har blandet alle disse ingrediensene det er begynnelsen av overføring av den resulterende blanding til silikon formene. La stå lenge nok til du har funnet ut at blandingen har tørket.

Deretter begynnelsen av fjerning av husholdningsvaske tabletter av formene og deretter lagre dem i en glassbeholder.

Oppretting av flytende oppvaskmiddel med bikarbonat og salt

En annen måte for fremstilling av hjemmelaget oppvaskmiddel er alltid nyttig å bruke bikarbonat. Deretter viser vi deg hvordan du lager den. Først må du ha følgende ingredienserEn kopp natron, flytende Marseille såpe og salt.

Vi vet da hvordan du gjør dette vaskemiddel. For det første må man blande en kopp av natriumbikarbonat med et halvt glass flytende såpe Marseille. Det er viktig at blandingen to ganger mengden av bikarbonat i forbindelse med Marseille såpe.

Dessuten kan man blande en spiseskje natron, en spiseskje salt og en spiseskje av flytende vaskemiddel og hell over i oppvaskbeholderen.

Også lære å lage vaskemiddel for klær eller lage hjemmelaget såpe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 58


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة