brun utflod: årsaker og når vi trenger å bekymre deg

vanligvis brun eller mørkebrun strøms, er disse tapene mørk blod non-menstrual type, som kan verifiseres enten intra-menstruasjon (mellom én syklus, og en annen, ofte på samme brun strømnings eggløsningen), enten lite før menstruasjon seg selv, eller til og med brun strømmen under den første fase av svangerskapet (i dette tilfelle ja, er de normale og bestemt ved implantering av egg i livmoren, kjent som blødningen).

årsaker &8220; spoting&8221;, dette er begrepet som gynaecologists brukes til å definere fenomenet mørk blodtap, De er forskjellige avhengig av deres opprinnelse, og i de fleste tilfeller ikke er grunn til bekymring men, ja, vi må ikke undervurdere dem, spesielt hvis det gjentas episoder. La oss nå prøve aclarártelo skille mellom tap &8220; spoting&8221; dysfunksjonelle eller organisk opphav.

Flow fører brun eller dysfunksjonell opprinnelse spoting

Det er den vanligste årsaken, spesielt i fertil alder, og bør ikke gynekologiske patologi av organisk type (omtalt nedenfor), men en psykologisk tilstand av ubalanse, eller problemer natur &8220; mekanisk&# 8221;, alle løsbar.

Brown flyt Årsak 1: Stress

den hormonet kortisol (Hvem stiger når er stresset) og hormon adrenalin, De jobber sammen sette kroppen i alarm. En tilstand som påvirker hypothalamus, den delen av hjernen vår som også regulerer aktiviteten til våre eggstokkene, Som alle kropps biorhythms. [/ Fler]

Årsak 2 brune strømnings: spiseforstyrrelser og fedme

Når en kvinne har problemer knyttet til mat, slik som anoreksi, bulimi, fedme forårsaket av overspising, menstruasjonssyklus mister også nord. Spesielt når vi snakker om bulimia nervosa, kan du selv forstyrrelse av menstruasjonssyklusen (sekundær amenoré).

de er godartede svulster som vokser i livmoren (kan være cervical eller endometrial), og en av dens symptomer er disse mørk blodtap. De kan lett diagnostiseres ved ultralyd, og må følges og kirurgisk fjernet. I alle fall er de ufarlige. Hvis du vil vite mer om fibroid livmor fibroid livmor eller klikk her.

Årsak 7 brun flyt: Skade pre-kreft og kreft

Lider denne type spotting en regelmessig basis, og mer så hvis man allerede er i overgangsalderen, Du kan heve mistanke om at det er noe mer alvorlig. Utfør hvert 2-3 år celleprøve fra fylte 25 og utover er den beste måten å forebygge denne type patologi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 75


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Sarveisontelo إيجابيات الصورة