flyte tykk gulaktig før regelen: Hva betyr det?

En midt-syklus, og når de utsettes for luft, den strøm har tendens til å erverve en mer gul tone. Endringer i utseendet av utflod, og selv beløpet, som skal overvåkes, så det er mange grunner til at det kan være, og er også i noen tilfeller symptomer andre problemer, for eksempel infeksjon. åpenbare endringer farge, den lukt, den konsistens, den kvantitet, ledsaget i de fleste tilfeller av brenning, kløe, betennelse eller andre irritasjonsmomenter. La oss se nærmere hva som kan gjøre oss mistenker gulaktig utflod og speil før menstruasjon.

bakteriell vaginose

Det er en av de mulige årsaker til tilstedeværelsen av strømnings speil og gul. Bør konsultere lege for å anvende de mest passende behandling (antibiotika, vaginale kremer&# 8230;) for å stoppe infeksjonen. Den gulaktige strømning er også forbundet med vaginitis, forårsaket av candida kalt. I dette tilfellet, er flyten tykk, skummende og gulgrønt. Ofte ledsaget av kløe og smerter i området av vulva. Man skal ikke undervurdere denne infeksjonen som det kan spre seg lett til egglederne.

cervicitt

Hvis cervicitt, er cervical betennelse også produsert. Vaginalsekret, pluss få en gulaktig fargetone, kan også lukte ille.

Kjønnssykdommer og livmorhalspolypper

Andre årsaker som kan forklare denne endring av utflod er tilstedeværelsen av livmorhalspolypper, STD og andre bekken inflammatoriske sykdommer. Gonoré, for eksempel, bevirker en gulaktig sekresjon, og hvis den forblir ubehandlet kan til og med føre til fertilitetsproblemer.

Warning Signs

Hvis vi er i tvil om å endre fargetone og tykkelse av utflod, bør ta hensyn til disse symptomene:

  1. Utflod har også en dårlig lukt
  2. Sekresjon er veldig tykk
  3. Spor av blod i strømningen før eller etter menstruasjon
  4. intens kløe i underlivet
  5. magesmerter å opprettholde intime relasjoner

forebyggende tiltak

Personlig hygiene og stell opprettholde sikker intime er to grunnleggende regler for å forhindre infeksjon. selv om kvinnes kropp har en selvrensende mekanisme av sine genitalia, bør du alltid rengjøre området etter å gå på do. Vi må unngå parfymerte såper i dette området. En av de beste midler for å aktivere rensemekanisme er yoghurt, meget effektive mot infeksjoner. Det er også lurt å følge et riktig kosthold, unngå for stramt undertøy og drikke mye vann hver dag, den beste detox.

Du kan også være interessert i: utflod under svangerskapet: Alt du trenger å vite, og hva den brune flyt betyr: årsaker, og når vi trenger å bekymre deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =