Pilates fordeler for kvinner

gjøre fysisk trening alltid tilrådelig, spesielt når en viss tilstand er led i særdeleshet som diabetes eller hypertensjon. modaliteter for holde seg i form og styrke vår helse og velvære Pilates er inkludert. La oss se hva din fordeler for kvinner.

Hva er Pilates?

Pilates er oppkalt etter sin skaper, J.H. Pilates i begynnelsen av det tjuende århundre, selv om det har vært de siste årene når det har blitt en virkelig revolusjon som metode kroppspleie .

Det spesielle ved Pilates er at det er en sport som Det kan praktiseres i alle aldre, arbeider både utseende fysisk som emosjonelle (Pusteøvelser og aktiv avslapping). Dermed blir summen pilates strekningen yoga, Tai Chi flyt og luftkontroll. Pilates fungerer balanse, styrking tilbake, rumpe, ben og armer. Pilates hjelper oss gjenvinne kroppsbeherskelse og bevegelse, unngå skadelig for våre kroppsholdning. Blant andre grunner, er praksisen med Pilates anbefales i tilfeller av muskel rehabilitering eller ryggproblemer som det er en metode som gir fasthet til korsryggen og kjernemuskulaturen.

Du kan også være interessert i: Aktiver bekkenbunnen med pilates: Prøv hjem! og Aro Pilates: øvelser for å styrke rumpe og ben.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 21


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer