Diet ananas og tunfisk diett i tre dager og taper volum


  Diet ananas og tunfisk kan senkes i tre dager de ekstra pounds som gjør oss ute av form. Utnytter egenskapene til ananas og tunfisk to matvarer som, hvis riktig kombinert i et balansert kosthold, vil tillate deg å gå ned i vekt i løpet av få dager. Lyst til å prøve det? Her er hvordan du gjør det.

  1. Den raske dietter

  Sammen med banan diett eller eple diett, kosthold ananas og tunfisk er det en av de raskeste. Det er sant at meny Det kan være litt ensformig, men fordelen er at bare følge dietten i tre dager for å få resultater når du kommer på ryggen til vekter. Det er ikke en diett som du kan følge kontinuerlig, husk at det er ekspress dietter det er bedre å holde en journal kontroll og ikke overskrides.

  2. Pineapple kosthold og tunfisk

  En diett utnytter egenskapene tunfisk RICO i Omega 3 fettsyrer, blant annet og ananas, en av de mest rensende fruktog indikeres når miste vekt med et vekttap diett. Det gir også fiber og er effektive for sin vanndrivende og avgiftende effekt.

  3. Tuna Fordeler

  Tunfisk er en fet fisk, så det gir svært få kalorier, og er også et godt alternativ for å redusere kolesterolnivået. Det er også rik på proteiner, mineraler (kalsium) og vitaminer.

  4. Mål av ananas diett

  Å spise tunfisk og ananas i tre dager bidrar til å miste vekt raskt. Å være en restriktiv diett, bør man ikke følge det for mange dager på rad. Ja du kan hvile og starte neste uke.

  5. Meny tunfisk diett: hvordan skal vi kombinere disse matvarene?

  La oss se en meny for deg å skrive enklere å følge denne dietten. Husk at i løpet av dagene som følger denne dietten, bør du unngå snacking og kaloriinntak på andre matvarer. Hvis du drar på appetitt eller trang til å spise mellom måltidene, alltid bruker den laveste kalori snacking bedre, og fokusere på infusjoner (som grønn te).

  6. Meny: lage måltider om dagen Cicno

  frokost: Kaffe eller te, to skiver av ananas og ristet brød med fersk ost lite kalorier.

  lunsjEn kopp grønn te.

  mat: En kan selvsagt tunfisk, to ananas stykker og dampet brun ris.

  piknikEn usøtet ananas juice eller ananas nonfat yoghurt.

  middagEn kan tunfisk eller naturlig en skive av grillet tunfisk, ledsaget av vegetabilsk salat, to skiver av ananas.

  7. Alternativer og varianter av denne dietten

  Som alternativ, kan du erstatte ris bakt potet ananas og andre like depurativas frukter som vannmelon eller melon. Men siden det er en kort diett, ideelt du å følge som du har angitt. Hvis du foretrekker andre rask diett for å gå ned i vekt på en uke, kan du prøve andre matvarer som havre eller chia.

  8. Trene COO perfekt kosttilskudd

  For å fullføre vekttap, minner om at kontoer med en alliert av første trening fysisk trening. Så enkelt som walking vil hjelpe deg å forbrenne kalorier raskere og, fremfor alt, for å få fart på stoffskiftet, selv om det finnes andre like effektive rutiner -Sjekk tabellen kalorier du forbrenner med trening timers trening.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  11 − 9 =


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron