Intern hemorroider kosthold: tilstrekkelig mat og forbudt

den diett er en ally kjempe irriterende interne hemorroider.Hvis du lider av hemorroider bør du vite at riktig kosthold er en som hjelper deg å velge Passende matvarer og forbudt, dvs matvarer som bidrar til å avlaste hemorroider og de som, etter deres innhold eller preparatet kan være uforenlig med kontroll over en av de patologi at de er mest ubehagelig.

Foruten medisinsk behandling for å lindre plagsomme symptomer på hemoroider, er det lurt å sjekke diett, siden mating spiller også en viktig rolle. Visse matvarer fra kostholdet vårt kan være årsaken til at noen symptomer på hemorroider forverres, mens andre har bare motsatt effekt. Dietten er viktig å ta vare på innsiden, og når det gjelder interne anliggender så irriterende hemorroider. De ikke overraskende ikke har hemorroider lider. Men med dietten som en alliert kan vi gjøre mye for å holde under kontroll hemorrhoidal sykdom.

Forstoppelse er vanligvis den viktigste lidelse som fører til dannelsen av hemoroider, så fokusert på å løse en forstoppelse kosthold vil være en av dine beste prioriteringer. Derfor er det viktig å være spesielt oppmerksom på tilstedeværelsen av fiber i kosten vår. den forstoppelse Det innebærer et forsøk på å evakuere, noe som ikke gjør annet enn forverre hemoroider. I tillegg er det viktig å konsumere anti-inflammatoriske matvarer som bidrar til utvidelse og derved redusere smerte.

Grønnsaker mot hemoroider

Grønnsaker har mye fiber og også Greenene er antiinflammatorisk. I tillegg, grønnsaker og frukt, inkludert andre essensielle næringsstoffer, som inneholder bioflavonoider, vitaminer (gruppe A, B, C og E) og mineraler (sink), som forsterker de venøse veggene ved å redusere forekomsten av hemorroider.

En veldig passende grønnsaker for hemorroider er bete eller bete, som det har en høy inngang av fiber pluss Vitamin C, som bidrar til å hindre blødninger i skipene. Veduras greener som grønnkål, spinat og Chard også hjelpe intestinal transitt ville forbedre din hemorroider desinflamen forbedrer. I tillegg er det viktig å få fruktjuice og ferske grønnsaker, for å gi en ekstra fiber til kroppen din.

Hele korn: fiber mot hemoroider

den hele korn De er avgjørende for å sikre riktig tilførsel av fiber i kroppen vår, så det er viktig at du skriver inn i kostholdet som hele korn havre, hirse og rug, noe som vil bidra til å redusere forstoppelse og fordøyelses helse er tilstrekkelig for hemorroider forbedre.

Belgfrukter å lindre hemoroider

Selv om du tror at belgfrukter kan gi deg gass og forverre magen ikke fungerer godt. Sannheten er at belgfrukter gi mye fiberlegeme, pluss mange andre næringsstoffer, og selv hjelp desinflamar. Et triks for ikke å få gass er sesong med en teskje spisskummen mens kjøkkenet.

Linfrø for hemorroider

vanligvis frø og nøtter hjelpe hemorroider men spesifikt linfrø De er viktig hvis du lider. Foruten å være en kraftig kilde til omega3, det virker som linfrø De bidrar til å forhindre blodtap når vi har hemoroider. I tillegg De er veldig fordøyelses og betydelig forbedre forstoppelse. innlegg en spiseskje av linfrø i et glass vann om natten og drikke den på tom mage neste dag. Vil hjelpe deg med å forbedre intestinal transitt betraktelig.

vann

Holde kroppen hydrert er viktig å forbedre forstoppelse og hemoroider. Og ikke verdt juice eller flaske brus. Du trenger vann og en god avtale. Væskeinntak er viktig, slik at vannet vil være din viktigste væske for å spise, og hvis du vil ha en liten endring kan velge Kamille te eller naturlig kyllingbuljong.

Hemorroider: matvarer for å unngå

  • alkoholholdige drikkevarer
  • Kafé
  • Te med Teina
  • forfriskninger
  • Foods høy i salt: syltetøy, oster og velsmakende kjøtt
  • picantes
  • Fritos: unngå dem så mye som mulig
  • For fete animalske matvarer: bacon, prosciutto&# 8230;
  • salsaer
  • Skalldyr, krepsdyr

I stedet er det bedre å velge High-fiber matvarer som havre, sukkerroer, tomater, kål, kastanjer, egg, bakepulver, sitron, melon, blåbær, potet, purre, løvetann, salvie eller yoghurt.

Andre aspekter av mat hvis du har hemoroider

den forberedelse mat er også viktig. Det er sunnere opt for enkle bearbeidingsmetoder (steames, grillet, no papillote) enn mer forseggjort. Det er noen matvarer, men at vi ikke må gi opp, så lenge de er forberedt på en måte mer lett og med mindre krydder. Mat for tung (stekt, for eksempel) og for rik på fett er mot sin hensikt å forebygge hemoroider.

Du kan også være interessert i: Leddgikt Foods å forbedre ledd og fem naturlig rettsmidler for sporadisk forstoppelse


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 78


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi