Gå Body: Trene på trampoline

den kroppen Jump er en av de morsomste programmene fitness workouts er at som ikke ønsker å ha det gøy hopping på en mini trampoline? Også kalt Strøm Jump, er en komplett treningsprogram, strammer og bedrer hjerte utholdenhet, i tillegg til mange andre fordeler. For eksempel, i en klasse for Body Jump kan bli brukt mellom 600 og 900 kalorier. Vil du vite? Foto: Pinterest.

Hva er Body Jump

Det er en type trenings der du gjør øvelser på en trampoline eller mini trampoline, slik at du hele tiden hoppe, trene beina og hele kroppen, aerobic trening og cardio middels til høy intensitet. Den fordel over andre typer trening er å hoppe på trampoline, virkningen på knær og ledd er lavere.

The Body Jump fokuserer på styrke den nedre delen av kroppen din, men også arm øvelsene utføres og overkroppen er tonet, så det er et godt treningsprogram holde seg i form. Hvis du har dårlige knær, ankler eller ledd, er det best å konsultere en profesjonell før du tar klassen.

Body Fordeler Jump

Fordelene kroppen Jump tilbud er:

  • det fremmer naturlige produksjonen av endorfiner, hormonet av lykke, fordi den fungerer som en naturlig smertestillende og euforisk.
  • forbedrer kardial motstand, øke tretthetsmotstanden og anstrengelse.
  • tonifies betraktelig underkroppen (Bakende og ben)
  • Du kan komme til å brenne mellom 600 og 900 kalorier per klasse.
  • forbedrer aerob kapasitet av kroppen.
  • Kraftbalansen og kroppen koordinering.
  • Det er sterkt anbefalt for personer med blodtrykk problemer, fordi det bidrar til å redusere.
  • hjelper stabilisere blodsukkernivåer, og kolesterol (i følge med riktig kosthold)

Hvordan forberede for en klasse av Body Jump

Det beste av Body Jump er at du ikke trenger å gå også. det er egnet for alle aldre og bare du må bære en vannflaske til hydrat deg selv om du trenger en håndkle til å tørke svetten og riktig treningsklær. Her kan du leie?

Du kan også være interessert i: Hvordan velge fitness trening trenger vi? og BikeBoxBallet: fitness revolusjonerende metode for å komme i form


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 24


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer