Hvor mange kalorier blir brent i en time med zumba?

Zumba er en fitness disiplin som kombinerer dans og aerob trening. Med musikk som et verktøy (et virvar av lyder som spenner fra reggaeton, salsa, rumba, samba, flamenco, merengue&# 8230;), er det en perfekt trening for å komme i form og tynn. Som en øvelse interessante rapporter fordeler for fysisk og emosjonell helse, fra å forbedre kardiovaskulære systemet, toning muskler og bein, bedre fleksibilitet, fremme fettforbrenning og slipper stress. I tillegg zumba praksis hjelper riktig dårlig holdning.

den Zumba øvelser de arbeider alle muskelgrupper (ben, armer, mage og baken), som oppnås ved toning hele kroppen, samtidig som den forbedrer brenne kalorier. Faktisk har det blitt en av de mest praktiserte disipliner når de ønsker å miste noen ekstra pounds. Bare utføre 2-3 økter i uken for å redusere kroppsfett og begynner å merke resultatene fra den tredje uken. Hvor mange kalorier er faktisk brent i en time med zumba?

Zumba, ¿tynner?

Når miste vekt er viktig å kombinere diett med fysisk trening. Dans er en av de mest morsomme måter å komme i form og gå ned i vekt, og det er nettopp det som er gjort i klassen zumba, dans. Hvis vi ser på listen over mest effektive disipliner for å brenne kalorier uten tvil finne de zumba praksis, siden hver økt kan nå brenne mellom 500 til 800 kalorier. Sesjoner som involverer høyt energiforbruk som fremmer vekttap. Blant de forskjellige typer av zumba, zumba er den mest praktiserte form, zumba trinn (konstruert for å fungere den nedre del av kroppen), Zumba Toning, Aqua Zumba, Zumba gull, gull-Zumba Toning og Zumba i kretsen.

Det er viktig, spesielt hvis vi har så langt ikke trener regelmessig, gå gradvis øke både tid og intensitet Zumba økter. Og husk at konsistens er avgjørende for å oppnå de forventede resultater.

Du kan også være interessert i: Yoga og Zumba: Slanking sannhet samtidig ha det gøy og notater øvelsene med hula hoop slanking.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة