Reduksjon volum ankler og legger


  er ankler og mansjettknapper De er de mest sta områder?, Hvordan redusere centimeter i denne delen av kroppen? La oss se noen tips å følge i bord og gym å få en tonet ben og sikkert føle deg mer attraktiv. øvelse, besluttsomhet og utholdenhet er viktige allierte for å oppnå målet om redusere volumet ved ankler og legger, mens vi Styrke bena til å føle seg tynnere og lettere. Når omsorg for den fysiske vanligvis ta hensyn til rumpe, midje, armer, men ikke alltid ser nok på bunnen av bena, spesielt i anklene og leggene, som er avgjørende for toning og forme ben.

  1. medfører svelling anklene

  Tendensen til akkumulere volum ankler og legger Det kan være arvelig, men hvis vi tar vare kosthold og trener regelmessig vil vi få formilde problemet. egen grunnlov hver og arvelighet logisk bestemme bredden i ankler eller en mer uttalt tvillinger, også gir det gjelder kvinner, men tynn, har bredere enn du forventer ankler. Imidlertid, i andre tilfeller er volumet av disse kroppsområder er direkte relatert til den flere kilo. Hver kilo teller, og det er viktig å prøve å opprettholde en ideell vekt.

  2. Idrett for tynne ankler og kalver

  Hva er det beste sport å redusere volumet av anklene og leggene? Den mest hensiktsmessige fysiske aktiviteter er de som involverer tøyningsøvelser, som pilates og svømme~~POS=TRUNC; og muskel toning. Det er også lurt rask gange. Aktiviteten må alltid være tilpasset vår fysiske tilstand, øke intensiteten gradvis.

  3. Trening for tynne ankler

  For å oppnå slanke ankler, en enkel øvelse å gjennomføre flere ganger i løpet av uken. Vi står opp foran veggen, ca 50 cm unna. Ta høyre ben tilbake og plassere albuene på veggen: vi vil føle en liten belastning i høyre leggen. Hold denne posisjonen i tretti sekunder, og gjenvinning av det opprinnelige posisjon. Gjenta minst tre ganger på hvert bein. En annen effektive øvelser med ankler er inspirert av den klassiske balletten. Vi står opp, og vi får på tå, stole på tærne, deretter sakte ned.

  4. Øvelser for slanking tvillinger

  til miste vekt og tone tvillinger, Det er best å sykkel (Inkludert stasjonær sykkel). Blant øvelsene for å tone bena: Standing, ta høyre tå mot en vegg og sette hendene for balanse lettere. Fra denne posisjonen, kan du prøve å flytte kroppen fremover bøying meste av beinet for ca tjue sekunder. Gjenta øvelsen 4 ganger vekslende ben.

  5. Riktig kosthold

  den Kosthold spiller en nøkkelrolle. Først må du redusere fett, prøver å holde under kontroll væskeretensjon. Nummer én fiende er salt, så det er best å forsøke å redusere sitt nærvær så mye som mulig. Vi kan erstatte salt med krydder som gurkemeie eller ingefær. Prøv å drikke mer vann og urtete med rensende effekt.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  38 − = 33


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة