cleanser hjem: hvordan å forberede deg trinn for trinn

hjemmelaget rengjøringsmiddel: Hvordan forberede deg. Er du ute etter hjem rettsmidler for hud ikke fordi økonomien ikke tillater deg å bruke penger på kremer? Nedenfor presenterer vi det beste Tips og triks for hjemme glatt hud. Har du tørr, blandet eller fet hud, kanskje? Ikke bekymre deg, fordi vi tror vi bringer dere alle, og derfor hjemmelagde masker for alle behov. Vi forsikrer deg om at resultatene av disse rensemidler Du trenger ikke å misunne noen av produktene du kan finne på markedet.

Ansiktet ditt er ditt bilde, følgebrevet til andre. Det er derfor tilrådelig å betale spesiell omsorg for ansiktet ditt. Du må bli klar over viktigheten av å holde fuktig ansikt, vet hvordan å lage en hjemmelaget peeling, vet hvordan huden din&# 8230; Hvis du også vil lære å lage rensemelk for kvinner i ditt eget hjem Du kan med disse enkle oppskrifter finner du nedenfor. Hver er utformet for en annen type hud derfor de inneholder ingredienser som er også forskjellig avhengig av egenskapene som hver rapport ansiktet. La oss starte sensitiv hud.

  • Ingrediensene du trenger er lett innen rekkevidde: en yoghurt, kamille og blåbær. Legg vanlig yoghurt til tre eller fire spiseskjeer med kamille te. Pisk ingrediensene og legg en teskje av mandelolje og blåbær eller blåbær. Men hvorfor gjør disse disse ingrediensene? Kamille hjelper man berolige irritasjon av sensitiv hud, drar mandelolje partikler sminke som er impregnert på ansiktet og tranebær fremmer syntese av kollagen toning av blodkarene i huden også være antioksidant og anti-inflammatorisk.

Hvis din hud har en tørr konsistens det er best du bruke følgende hjemmelaget rensemelk. Mandler, havregryn, sitron og naturlig vann er alt du trenger. Men hvordan å forberede denne oppskriften?

  • Tre knuste mandler og tilsett en teskje av havremel, en teskje av krydder sitronskall og naturlig vann Bland alle disse ingrediensene til en glatt krem. Bruk den etter at mild massasje. Til slutt, skyll ansiktet med varmt vann.

Vi har allerede sett hvordan å lage hjemmelaget rengjøringsmiddel for sensitiv og tørr hud, det er på tide nå å fokusere på de fet hud. Hvis dette er tilfelle tar godt hensyn til følgende oppskrift for en feilfri hud alltid.

  • Fremstill en infusjon med 150 ml vann og to spiseskjeer ryllik. Belastning og tilsatt til 150 ml resulterende flytende myse. Lagre lotion i en steril beholder og oppbevar i kjøleskapet når den ikke er i bruk.

Og til slutt, kan vi ikke glemme de kvinner med kombinert hud. Hvis dette er tilfelle ...

  • Du trenger en kopp mel havenâ, vann og saften av en halv sitron. Først hydrert havre med vann til en jevn pasta. Deretter legger en halv sitron og bland godt. Påfør kremen, alltid rent ansikt to ganger om dagen for tjue minutter.

Nå er du klar til å skryte av en hudpleie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة