Øvelser for magemuskler mens du sitter

Åpenbart din abs vil aldri bli fullt oppdatert hvis du gjør regelmessig mosjon, en hastighet på aktivt og sunt liv og opprettholde et balansert kosthold med noen statister som drikker som hjelper miste buk eller frokost hjelpe deg å miste at magen. Men sannheten er at posisjonen der du sitter eller en enkel øvelser mens du sitter i stolen arbeid kan hjelpe betraktelig forbedre din toning mageområdet og får betydelig flate hvis du følger en vanlig rutine.

På jobb, mens han studerte, når du leser en bok, hos frisøren, kino, samtidig som en video ... helst når du sitter kan være bra for praktisere disse enkle øvelser som vil hjelpe deg å ha en flat mage. Før contártelos, gir vi deg noen råd, ikke øve med full mage, fordi magemusklene kan plasseres i feil posisjoner. Heller ikke øve hvis du er gravid, har en brokk eller en slags tilbake problem. I så fall, er det ideelle at konsultere en profesjonell før du begynner å gjøre noen form for trening.

opprettholde en riktig holdning mens du sitter Det er den første nøkkelen til å få magen buler ut ikke gå. Når du sitter eller annen grunn, spesielt hvis du tilbringer på jobb mange timer sittende, Prøv å sitte oppreist, med baken ut, ryggen rett, brystet løftet og skuldrene til hoftene, og trykke ned ryggen, uten å tvinge. Dette kan bidra til at magemusklene forbli i riktig posisjon og naturlig mens toning gi støtte korsryggen. Når vi satt med bøyd rygg og skuldre fremover oppfordrer våre magen ut fremover.

Toning transversus abdominis

den transversus abdominis er en muskel som ligger i den fremre og laterale magen, det vil si i det dypeste område av denne, slik at det er ansvarlig for å gi støtte ryggraden, stabiliserende og la magen for å være rett. Det vil si at transversus abdominis er ansvarlig for å styrke hele kjernen eller kjerne. Det er derfor viktig å prøve å styrke det når vi trener mens stående og sittende.

Sitt i en stol med ryggen rett og føttene flatt på gulvet. Pust dypt og mens exhaling får navlen inn, til området av korsryggen. Ved å gjøre dette, bør du føler at abs kontrakt litt oppover og innover. Når du slipper all luft, forblir puste to til fem sekunder. bjelke 5 til 10 repetisjoner daglig.

Mage hipropesivos

Hipropesivos abs har blitt svært populære de siste årene. Utgangspunktet de ble oppfunnet for å utvinning av bekkenbunnen Kvinner som føder, men å vite dens effektivitet, har blitt populært som et Fremgangsmåten for å opprettholde den flate mage. Faktisk kan du gjøre både stående og sittende, så de er en ideell måte å gjøre dem hjemme eller på jobben alternativet.

Det er viktig å vite at det er best at du vil søke par økter med en spesialist Hvis du aldri har gjort mage hipropesivos fordi opprettholde riktig holdning er viktig å ikke skade oss. I tillegg er de kontraindisert for personer med hypertensjon, brokk og gravide kvinner.

Hipropesivos å gjøre crunches du må sitte oppreist, med føttene på bakken. Etter tre dype åndedrag, tom all luft fra brystet og magen, nå må du meter gut alt og trekke opp alle musklene i bagasjerommet, fra bekkenet. Det er litt imaginære korsett som fullstendig kollapser kjernen av kroppen din. Det ideelle er å holde 10 sekunder apneic, dvs. ingen luft inni deg og ikke puster.

Hvis du noen gang har praktisert og du føler deg trygg til å praktisere dem hjemme eller på jobben, forlater du en video slik at du kan se mer tydelig hvordan du gjør crunches hipropesivos mens du sitter.

Crunches med bena mens du sitter

Det er et annet alternativ virkelig appellerte til å gjøre crunches. Sitt med ryggen rett, baken ut og armene hviler lett mot setet med hendene ved siden av lårene. Bena sammen, og begynne å laste dem opp bringe knærne til brystet. Denne øvelsen er bra for toning nedre del av buken. Når du gjør en sammentrekning, holde en andre og presse bena ut. Du kan også inkludere din abdominal skrå bringe knærne til den ene siden og en annen. bjelke 8-12 reps minst 3 ganger i uken.

Hvis du holder noen av disse abdominal rutiner mens du sitter, fra den første måneden vil du se at begynner å merke resultater. Bare ikke glem å gjøre noen sport, trener minst to ganger i uken, drikke mye vann og opprettholde et balansert kosthold, er dette den beste måten å holde seg i form.

Du kan også være interessert i: Hipopresiva Turn: 5 nøkler til å ha en flat mage og bak ekspeditøren: Tips og øvelser for å tone setemuskler mens du arbeider


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi