Kettlebells effekt: Fordeler med bruk og grunnleggende øvelser

En av øvelsene mer komplett og dynamisk å tone du kan gjøre hjemme er kettlebell vekter. Disse ligueras med kuleformede vekter vekt konsentrert ved ett punkt for å definere muskler på kortere tid enn konvensjonelle vekter. Da oppdager du hva er fordelene med bruker denne typen vekt å trene og gjøre grunnleggende øvelser du kan gjøre med dem.

Hva er egentlig Kettebells effekt?

De Kettebells er en type sfæriske vekter konsentrere vekten på et mye mindre volum enn tradisjonelle manualer, på grunn av dette, foruten å være mer behagelig å bruke, og mer praktisk å transportere og ha dem hjemme, disse vektene er i stand til å definere våre muskler på kortere tid enn konvensjonelle vekter.

Den slags innsats laget med Denne typen vekt kalt "den russiske våpen mot svakhet" er mye mer intens og aggressiv andre typer av oppgaver, kan styrke projiseres på ett punkt og til og med gjøre øvelser eller utsetting ballistisk vekt er utrolig godt til å definere magen og øvre legeme muskelgrupper.

Fordelene ved å bruke vekter Kettebells

De Ketebells vekter vil hjelpe deg å spare tid hvis du har riktig trening, de er også i stand til å gjøre deg tone musklene mye mer effektivt andre øvelser fordi den type innsats med denne typen vekt, Det er et forsøk på anaerob typen, stand til å generere mye mer muskler enn aerob trening for å forbrenne fett.

For vektene har optimale resultater, du må følge dem trening med et balansert kosthold og særlig kombinert med andre aerobic øvelser for å brenne fett før du tilegne deg helt å dyrke muskeltype.

Du må ha spesiell oppmerksomhet, som vekter Kettebells De har en veldig rask effekt og du kan få mye muskelmasse i løpet av kort tid.

Grunnleggende øvelser for å øve med vekter Kettebells

Noen av de grunnleggende øvelser du kan øve med slike vekter er som følger:

  • Kulestøt: Du kaster vektene på en matte i et par reps en dag, vil ejercites abs og rumpe ganske effektivt. Du bør ikke gjøre mer enn 5 reps en dag, eller du kan lide en slags kontraktur kronisk muskel.
  • Vektløfting repetisjoner: En annen grunnleggende øvelser som vi anbefaler med denne typen vekt, er repetisjoner levantamiento vekt med armer, prøver å starte med sett av 15 repetisjoner og gå opp som du får merke at arbeidskapasiteten øker.
  • Vekter på hælene: Det er mindre størrelser for å holde manualer på hælene og øvelser for å gjøre med dem Stride eller sideveis strekking av musklene i bena, denne type oppgave styrke gluteus og ben.

Å være passe

Hvis du ønsker har en definerte muskler, bør du alltid kombinere trening med en type diett som er bra for deg,

bare halvveis til perfekt silhuett garanterer ikke resultatene du forventer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 40


Danacol laxatif Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة