Dietapack: 1300 kalorier kosthold

Dietapack: 1300 kalorier kosthold. Med sommer i sikte mange av dere har allerede tenkt på å starte drift bikini hvert år. Får jeg igjen noen kilo du ønsker og miste, og du deg selv, og derfor å kostgodtgjørelse som gjør dine venner, du leste i et blad eller kanskje du til å våge å følge en diett som du har sett på internett. Alt dette utgjør en klar fare da det i de fleste tilfeller er de ikke overvåket av ernæringseksperter. Vi vil gi deg den perfekte løsningen. Har du hørt om Dietapack? Her forklarer vi hva det er.

En spansk selskap har revolusjonert verden av dietter med et nytt konsept: Dietapack. Dette selskapet har et team på 20 ernæringsfysiologer oppgaven med å utarbeide en personlig ernæringsmessige plan for hver av dere. De er ansvarlig for matlaging en gourmet diett de sender deg hjem eller på kontoret klar til å ta. disse kostgodtgjørelse Dietapack foreslått er lavkaloridietter og følge retningslinjene fra Verdens helseorganisasjon. Denne ernæringsmessige plan, som er beregnet til 1300 calorieer nødvendig kaloriinntak hos kvinner, sier en nedgang i vekt og, fremfor alt, en omskolering i matvaner.

middag. Et stykke frukt.

mat. Dag 1: Nudler; Dag 2: palmitos med asparges eller kalkunbryst med sopp; 3. bønne vegetabilsk ris; Dag 4: vegetabilsk lasagne og kylling; Dag 5: grønn serrano og pinjekjerner eller potet torsk no papillote med bønner. Disse menyene er ledsaget av et stykke frukt.

piknik. Kaffe med skummet melk eller yoghurt med tre pannekaker ris eller mais eller hele korn cracker.

middag. Dag 1: tomat eller skinke grillet potet strudel og grønnsaker; Dag 2: hake dampet potet og grønnsaker spyd; Dag 3: Minestronesuppe eller Envoltini skinke og asparges; Dag 4: tomat salat, ost og valnøtter kake eller voldtekt; Dag 5: stekt sitron kylling med grønnsaker. Alle middager er sammen med yoghurt.

Hvis du likte dette alternativet for å miste vekt, velge mellom ulike pakker som tilbyr (klassisk, uttrykke eller protein), og de selv vil ta seg av alt annet. Nyt den sunneste dietten for hele uken!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 21 =


Content