Full kropps rutine hjemme: Hva er det og komplett guide

Hvis en dag du ikke kan gå til treningsstudio eller ta en treningsøkt hjemme, full body rutiner De lar deg komme i form arbeider hele kroppen i hver økt. I dag skal vi vise deg hva som er de full body rutiner og hva er dens egenskaper, samt gi deg en komplett rutine uten ekstra materialer du kan gjøre hjemme.

Hva er trening hele kroppen?

Full kroppen er en full body workout i én økt. I motsetning til tradisjonelle treningsøktene av muskelgrupper, er ideen å jobbe alle kroppsdeler i hver rutine, det vil si, ben, kjerne og armer, slik at alle muskelgrupper blir stimulert primære hver gang vi trener.

Vanligvis er det å jobbe hele kroppen tre ganger i uken, trenger minst en hviledag mellom hver treningsøkt, slik at høy intensitet økter uten at musklene blir stresset eller sliten så mye som fitness rutiner ved muskelgrupper. Faktisk, etter full body rutiner ikke trenger å forlate skolissene.

Full body rutiner er sterkt anbefalt å generere økt muskelmasse, fordi hormonelle responsen til hele kroppen er veldig bra. testosteron, vekstfaktor (IGF-1) og veksthormon GH: Når vi trener med full kropps rutiner nivåer av de viktigste hormoner som påvirker muskelvekst er økt. Rutinasde men også hele kroppen kan være orientert styrke gevinst eller til og med fett tap, avhengig av hvordan de er planlagt. Faktisk blir de behandlet progressivt intense sesjoner hvor styrken og / eller muskelmasse økes og for å definere og fjerne fett.

Dessuten er de ideelt for nybegynnere, fordi de tillater raskere restitusjon mellom hver økt og økt styrke og progressiv muskelmasse er svært merkbar, men muskuløs lunger, svært vanlig når vi begynner å trene og er i dårlig form.

En fordel at mange velger full body workout er at Den er kompatibel med andre idretter, som fotball, volleyball eller tennis, takket være full kropps rutiner praktiseres i kraft innskutte dager hvor du kan dra nytte av det gøy med andre idretter.

fullføre hele kroppen rutine å gjøre hjemme

Denne full body rutine er utformet slik at du kan gjøre hjemme de dager du ikke kan gå til gym eller å gjøre det som trening med andre idretter. Det er viktig at hvis du bestemmer deg for å trene med full kropps rutiner, selv hjemme, du vil søke spesialist for å individualisere rutine avhengig av dine behov, både fysisk og helse.

Rutinen gir et middels nivå av form, men hvis du har noen helseproblemer eller bare for sterk for deg, kan du variere innløsningstidspunktet. Totalt presenterer vi 12 øvelser du må utføre under 30 sekunder går fra en til en annen uten hvile. Når du er ferdig med en runde, som vil vare fem og et halvt minutt totalt, må du hvile 2 ½ minutter, tid etter som du må starte på nytt. ideelt gjøre 3 runder, men dette vil avhenge av din kondisjon. Du kan også føle deg energi til å gjøre noe mer rundt. Hvis runden du virker for sterk, kan du også variere tidspunktet for hver øvelse, for eksempel 20 sekunder eller øke hvile mellom rundene.

Du trenger ikke noe apparat for å utføre denne rutinen, så du kan gjøre det hvor som helst, hjemme eller i parken. I tillegg, så du dra nytte av den metabolske komponenten til å fungere.

Nå er det på tide å vise hele kroppen rutine. Her går vi!

  1. knebøy 30&# 8242;
  2. Iron beinløft 15&# 8242; med hvert ben
  3. Knebøy hender dra 30&# 8242;
  4. Iron laterale mage 30&# 8242;
  5. pushups 30&# 8242;
  6. Utfall på stedet 30&# 8242; med hvert ben
  7. hoppe 30&# 8242;
  8. Jern fremre sidebevegelse 30&# 8242; på begge sider
  9. hopping Jacks 30&# 8242;
  10. klatrere 30&# 8242;

Du kan også være interessert i: 10 rygg øvelser med manualer eller vektstenger og 10 øvelser for en tonet armer uten sagging


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 34


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron