Linfrø: Hvordan bruker du dem for vekttap?

Linfrøolje eller lin, ernæringsmessig, er særlig kjent for deres innhold Omega-3 fettsyrer, sink, fiber og vitamin E. Næringsstoffer for et sunt kosthold og slanking, en av fordelene de linfrø, som de hjelper eliminere giftstoffer og akkumulert fett. Hvordan gjør du inkludere dem i kostholdet ditt? Den enkleste måten å ta denne maten er forbruker grovt brød beriket med disse frøene. Rugbrød, for eksempel, kan vi ta beriket med lin. Linfrø som sunn argument tilsatt holdige forbindelser, lignans, som er kreditert med den virkning å redusere risikoen for brystkreft.

tar linfrø

Flax frø er en mat veldig allsidig vi kan konsumere på forskjellige måter. I tillegg til å rense kroppen, forbedre fordøyelsen. Den anbefalte daglige beløpet er 25 gram. For eksempel kan jord lin tilsettes så dressing salater eller supper, selv fruktjuice, melk eller yoghurt. Det er viktig å male frøene når vi vil bruke for å opprettholde alle sine eiendommer. Og hvis du liker å lage mat, prøve å forberede deilig brød hjemme linfrø.

Vi kan også lage linfrø drikke, tilsetning av 250 g oppmalte frø til en liter vann. Etter baking, la avkjøles og drikke hele dagen. Hvis du foretrekker det, kan vi ta en infusjon av linfrø, tilsette en spiseskje pr kopp kokende vann. La stå noen minutter og ta.

Flax også macerate, Det er et godt middel for å bekjempe forstoppelse, faktor å vurdere når det koster oss å miste vekt. I dette tilfellet, legg en teskje av linfrø (du kan male litt) i en kopp med vann og la trekke over natten. I morgen, ta en halv spiseskje time før frokost. Gjenta operasjonen halv time før du sovner.

Du kan også være interessert i: Linfrø for forstoppelse: Produkter og oppdage høy gresskarfrø slanking: egenskaper og fordeler.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 83


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة