Forskolin: En plante som hjelper deg å miste vekt og være lykkelig

Forskolin (også kalt forskolin eller Coleus forskohlii) er en gammel fabrikk i India, som i mange år ble brukt i Tradisjonell ayurvedisk medisin for deres antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper og har tradisjonelt blitt brukt for å behandle respiratoriske tilstander og glaukom.

I de senere årene har forskolin blitt svært populært fordi noen medisinske studier oppdaget sin viktigste egenskaper i vekttap, fordi ekstrakt av dette anlegget, også kjent som coleanol bidrar til aktivering av adenylatsyklase-enzym og økt syklisk AMP-nivåer eller intracellulært cAMP.

CAMP spiller en viktig rolle i cellesignalise, og direkte påvirker hvordan celler reagerer på forskjellige stimuli hormonelle, påvirker hypothalamus funksjoner og hypofysen.

I 2005, en annen studie av kvinner og publisert i Journal of the International Society Nutrition viser ingen signifikante forskjeller i kroppsvekt tap, men det konkludert med at forskolin hjelper &8220; redusere vektøkning&# 8221;. I tillegg kvinner som tok supplement sa forskolin har følelsen av at opplevd redusere tretthet og sult, så dette tillegget er anbefalt å hjelpe til lavkaloridietter, alltid kombinert med et sunt kosthold og mosjon.

Den forskolita hjelper deg å være lykkelig.

Å miste vekt kan være en tøff prosess.Du bør aldri gjøre dette alene, det er mye bedre å gå til ved hjelp av en profesjonell ernæringsfysiolog eller lege veilede deg på den beste dietten for deg. Noen ganger er denne prosessen kan være frustrerende og kombinert med perioder med høy belastning. Og for dette, er forskolin også viktig. Fordi ikke bare hjelper deg å miste vekt, men for å gi økt cAMP nivåer, favoriserer økningen av nevrotransmittere, som kraft økte minne, bedrer hjerte aktivitet og hjelper deg å være mindre utsatt for depresjoner.

Ingen tilfeller av bivirkninger observert etter inntak av forskolin, men Det er ikke anbefalt for gravide kvinner, barn, folk med hjerteproblemer, blodtrykk eller andre sykdommer. bør ikke kombineres med antikoagulantia eller antihypertensiva, blant andre, så du bør oppsøke lege dersom du tar medisiner.

I tillegg er forskolin en naturlig plante, så hvis du ønsker å kjøpe et supplement, må du sikre at sammensetningen er naturlig 100% og det ikke er kombinert med andre kjemikalier som kan favoriserer andre bivirkninger eller redusere virkningen av anlegget.

Du kan også være interessert i rollen som vitamintilskudd: et uunnværlig hjelpemiddel for vår helse og 5 matvarer som hjelper deg ned i vekt mens du sover.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة