Tykt hår omsorg: Oppdag de beste triksene

Tykt hår omsorg: Oppdag de beste triksene. Hårpleie er en av hodepine av mange kvinner rundt om i verden. Vi ønsker alle en lysere, sunnere og vakrere enn vi er mange hår og råd og anbefalinger vi hører eller leser over ukene. Men, som skjer med hud, hår, negler eller andre deler av kroppen, som hver har en annen hår og omsorg som de må være dedikert til ham. Hvis du er kvinner som har tykt hår, her er noen tips for å sette ut i praksis den beste omsorg for denne hårtype.

Har mye eller lite hår som er krøllete eller rett, bør du vite at hvis det er tykk, har mye avansert i hårpleie, som du har den tøffeste hår, så du må være glad. Nå er det på tide å ta vare å gjøre mest mulig og for det, her har vi en rekke tips.

Tykk hårpleie

Akkurat som det er mange spesifikke omsorg for fint hår, for tykt hår er det også tiltak som kan iverksettes for å forbedre sitt utseende.

  • For dette håret, er det viktigste i hydrering. Å være tykt hår har en tendens til å absorbere mer fuktighet fra luften og kan ende opp som forårsaker problemet med frizz. Hvis du holder hydrert, vil håret overflate i kontakt med luften ikke har så mye tendens til å absorbere fuktighet, siden ikke mangler. Brukes til dette formålet, en sjampo og balsam spesielt for fuktighet.
  • Å skinne mer, er en av de beste triks for å bli balsam med varmt eller kaldt vann.
  • Etter vask, tørk den forsiktig med et håndkle, uten å trekke eller gni og bruke en kam, gjelder styling cream Alle bortsett fra hårrøttene.
  • Det er også svært viktig aspekt av banen. Hvis du har en stor mengde hår for å være tykk, veldig ubehagelig, slik at du kan nedre. Ta denne beslutningen bare hvis det virkelig er et problem for deg, og hvis du tar det, ikke misbruker beløpet fjernet.
  • den kutt du føler deg bedre, er de som forbedrer volum, som kutt lagene. I tilfelle du ikke, i hvert fall spørre din frisør fordypningen du noen tips slik at de ikke er helt subtractions. Så få at håret ikke øker for mye i volum og gi mer dynamikk til retten.

Sette disse tipsene og se hvordan resultatene kommer raskt og få et sunt hårpleie og veldig sunt. Med det, vil du være svært enkelt krav å gjøre håret og noen hår, spesielt hvis du har langt hår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 24


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة