Mindfulness: Fordeler og forskjeller med yoga

den mindfulness (Det er bokstavelig oversettelse er mindfulness) Det er en orientalsk kunst, inspirert av den buddhistiske tradisjonen, som rapporterer interessant fordeler for fysisk og emosjonell helse. Effektiv terapi for å stå opp mot stress og lære å slappe av for å redusere kortisolnivå.

Oppmerksomhet forbedring gjennom meditasjon velvære, konsentrasjon og hensyn til hva som skjer i det øyeblikket. I tillegg til å avverge spenninger, redusere angst, bekjempe humørsvingninger eller fysisk tretthet, denne teknikken bidrar til å lindre ubehaget som smerte, søvnløshet, fordøyelsesproblemer og emosjonelle lidelser som depresjon. La oss se nærmere, som praktisering av mindfunlnes hjelper oss med å forbedre den generelle velferd.

Slutter ikke her listen over fordelene med denne disiplinen, samt redusere irritabilitet og humørsvingninger. Faktisk er det ofte brukt som en supplerende terapi for å behandle visse emosjonelle forstyrrelser slik som depresjon, angst. Vitenskapelige studier har indikert at den er effektiv for å behandle, for eksempel, av visse avhengighet.

Fordelene ved meditasjon, forresten, også merkbar utenfor, fordi de bidrar til å redusere forekomsten av rynker og langsom aldring.

praktisere mindfulness

Det er en teknikk som Du kan lære noen og hvis praksis bare krever vilje til å slippe stress, åpne sinn og tenke på noe annet enn det nåværende tidspunkt. Vi kan implementere noen plass, både innendørs og utendørs. Vi søker en komfortabel stilling med ryggen rett, og fokusere på å puste. Når en tanke vises, bare la det passere og slå å konsentrere seg om pusten, fordi hva det er, er at ingenting forstyrrer dette øyeblikk av ro. Ved å slappe av sinnet vi redusere nivåene av stress og angst, noe som fører oss til å være i stand til å bedre håndtere usikkerhet og situasjonen i perspektiv.

Mindfulness og Yoga forskjeller

Kan sies at yoga bruker mindfulness filosofi å styrke balansen mellom kropp og sinn. Yoga fokuserer også på arbeid fleksibilitet og muskulær utholdenhet, en av de beste disipliner for å redusere stress og angst.

Du kan også være interessert i: Yoga for vekttap: Trening forbrenner kalorier og noter 10 yoga Postures å øke fleksibiliteten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron