10 Søt å spise frokost uten å få fett

Hvis du er diett, Visste du at du kan gi en søt innfall om morgenen? Mette appetitten av godteri i frokost, ja, uten å begå utskeielser, vil vi kontrollere appetitten bedre i løpet av dagen og ikke føler ukuelig behov for å hakke kalori mat. Ta note av disse 10 Søt å ta å starte dagen uten frykt for å få vekt.

En av de første reglene for de fleste dietter er en begrensning av søtsaker, mat også anbefale andre innbytter sunnere og mindre kalori, for eksempel frukt (om sesong bedre). Men den gode nyheten for de mest gourmand er at søtsaker ikke trenger å holde av kostholdet. Faktisk, vitenskapelig forskning, den siste blir utført av eksperter fra Universitetet i Tel Aviv, har funnet ut at å spise godteri til frokost (selvfølgelig, i moderate mengder) er ikke bare et innfall Slimline, men kan også hjelpe gå ned i vekt.

Og er det, som vedlikeholdes av eksperter, etter faste over natten, vår kroppen Du trenger en injeksjon av makt å starte dagen. Derfor spiser en porsjon søt frokost er ikke farlig å telefon. Selvfølgelig, som vi har påpekt, dette gir ikke lisens til å fråtse morgen usunn mat. Det vil si at når du velger søtsaker må gå for den sunneste, og inkludere dem i en sunn frokost som du ikke kan gå glipp av frukt, meieriprodukter og korn. I tillegg bør det bli husket den morgenen, vår metabolisme Det er raskere, slik at du forbrenner flere kalorier. Svaret ligger i ghrelin, hormon som øker appetitten sensasjon, så hvis vi ta en ny del vil regulere appetitten for andre måltider.

Hva er de 10 søtsaker som vi kan ta i morgen uten frykt for å få vekt? Blant de sunneste alternativene, er det best å velge hjemmelagde søtsaker:

  1. En bolle med havremel sjokoladebiter (ralla en unse), kirsebær og mandler.
  2. Sitron mousse, myk og deilig.
  3. Hele hvete toast brød med syltetøy eller med litt hasselnøtt krem ​​eller sjokolade.
  4. Hvete toast stenket med blåbær og kakao.
  5. Kaker med gulrøtter og yoghurt.
  6. Frukt mousse eller krem ​​frukt.
  7. En croissant.
  8. En liten del av tiramisu.
  9. En smoothie med skummet melk, banan, peanøttsmør og sjokolade sirup.
  10. Medium chocolate chip bagel med frisk frukt.

den valget søtsaker er viktig, og det vil avhenge av både sin fysiske tilstand og antall kilo du ønsker å miste. Selv gode nyheter, de fleste om vi er grådige, vi må ikke glemme at når det kommer til vekttap er nødvendig å vite årsaken som forårsaket vektøkning, så det er viktig å konsultere en ekspert ernæring å hjelpe oss å finne ut hva som mangler og som florerer i vårt daglige kosthold for å gjenvinne vår idealvekt.

Du kan også være interessert i: Oppskrifter sunn og rikholdig frokost og fordelene med frokost: en sunn holdning 20 minutter.

Er du en søt tann? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Det du ikke kan motstå?

En sjokoladekake

En pizza

En fruktsalat


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 20 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo