Hypertensjon: Salterstatninger for krydder

Hypertensjon: Salterstatninger for krydder. Hypertensjon er et helseproblem som må kontrollere på grunn spenning Det er direkte relatert til alvorlige forstyrrelser slik som nyresvikt, infarkt eller hjerneslag, blant andre. den diett spiller en viktig rolle i forebygging og kontroll av hypertensjon, med spesiell oppmerksomhet til salt, hvilken inntak Det anbefales å redusere. Er det mulig å spise uten salt? Det er ikke bare mulig, men det er en rekke av vikarer som vil hjelpe oss til ikke å legge merke til hans fravær.

Spis mindre salt, eller selv uten det, er det mulig og like appetittvekkende, som det kan erstattes av annen sauser som aderezarán og berike våre retter sunnere. Surrogater som vil bringe oss nye smaker og vil tillate oss å skape nye retter eller gi en roman touch til oppskrifter. Blant dem, hvis vi har et problem med hypertensjon, kan vi erstatte salt sitronsaft, den friske urter, den krydder, den eddik i små mengder og salt urter.

Å spise mindre salt er en av de tips Hvis vi følger høyspenning (maksimal og minimal spenning på voksne det står på henholdsvis 12 og 8,. Det er vanlig at disse nivåene varierer noe, mens høyst 15 maksimums- og minimums 9). kostholdsråd som må legges vekt kontroll og tynn Hvis du er overvektig, erstatte deg fete kjøtt av fisk og kjøtt kalkun og kylling (Når du tilbereder, best grillet eller kokt, uten skinn), fysisk trener regelmessig og unngå stresset, faktor som kan øke spenningen.

Salt er en av de vanligste ingrediensene i kjøkkenet, men ikke den eneste som må unngås hvis vi har et problem med hypertensjon. Dermed er det ikke tilrådelig å misbruke precooked retter, pølser, helmelk og oster, smør, bakeri og sentralstimulerende midler eller alkohol. Tvert imot, må vi øke forbruket frukt og grønnsaker i vårt kosthold.

Hypertensjon: Anbefalt Foods

Det er lurt å sjekke blodtrykket, fordi det ikke er bare relaterte helseproblemer som hjerteinfarkt, nyresvikt eller hjerneskade, men ledsaget av høyt kolesterol har mer risiko for arteriosklerose eller innsnevring / herding arterier.

Gjøre noen endringer i kostholdet vil hjelpe oss med å redusere mengden salt, erstatte andre dressinger som vi har sett før, som en generell premiss. I tillegg finnes det en rekke anbefalte matvarer:

  • Frukt og grønnsaker som hvitløk, artisjokker, selleri eller fennikel.
  • Fisk som sardiner, ansjos eller sild.
  • grønnsaker
  • .

  • skummet melk eller soya.
  • den havre.
  • tørkede aprikoser.
  • Olivenolje ekstra, den beste erstatning for animalsk fett. Husk også at olje er en av de essensielle ingredienser i Middelhavet diett, anerkjent som den mest sunt og balansert kosthold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 46


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer