De mest effektive fordøyelses frukter for kroppen din


  spise frukt hver dag -den anbefaling er å ta 5 stykker av frukt og grønnsaker dagbok er den beste måten å ta vare på vår mating og vår helse. Ikke bare er de en av de beste kildene til næringsstoffer like viktig som vitaminer og mineraler, men kan også være den beste partner for å ta vare på vår fordøyelse. Hva er de mest fordøyelses frukt? La oss se en liste over hvilke bør inngå i kostholdet vårt hvis vi finner ut at vår fordøyelse bremser ned.

  1. Pineapple

  Ananas er spesielt verdsatt fordi den inneholder bromelain, godt å fordøye protein. Det er ønskelig å ta naturlig (Dessert), men vi kan også legge til noen oppskrifter som salater. ananas pluss fordøyelses, Det er bra for feilsøking og å redusere betennelse.

  2. Avocado

  Frukten av tusen funksjoner er en eksepsjonell kilde fiber og sunt fett å fremme fordøyelsen fordi det stimulerer funksjonene i bukspyttkjertelen og leveren. De har også fremme betacarotones bli vitamin, nærings beskytter slimhinnen i fordøyelseskanalen.

  3. Papaya

  en forfriskende og næringsrik frukt, verdsatt for deres innholdsfordøyelsesenzymer så som papain. den papaya Det er en ideell frukt til dessert hvis vi har gjort et måltid rikt på protein, fordi det bidrar til absorpsjon. Det er også et godt middel for kvalme, urolig mage og diaré.

  4. Kiwi

  Vi kan ta på dessert, ettermiddag eller formiddag selv legge til frokost I tillegg til å bry seg om vi fremme fordøyelsen intestinal transitt. Kiwis, pluss næringsrik, fremme fordøyelsen. Og hvis du ønsker å mangedoble effekten, kombinerer en dessert av kiwi, papaya og ananas.

  5. Apple

  den eple Det er en av de sunnere mat, og blant sine egenskaper også det omfatter favør fordøyelse på grunn av dets innhold i en bestemt type av fiber, pektin, også det hindrer forstoppelse, intestinal gjæring og bidrar til å kontrollere dårlig kolesterol.

  6. Bananer

  Blant de næringsstoffene som gir bananer er også dens innhold folsyre, en type vitamin B god for fordøyelsen, fordi det hjelper tarmen kan absorbere uten problemer de næringsstoffer mat. Banan har mange egenskaper, som er en utmerket kilde til energi.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  84 − 81 =


  Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة