Enkle brudekjoler for sivil bryllup [BILDER]

Hvis du gifte deg og ønsker holder en enkel sivil seremoni sjansene er du vurderer iført en enkel brudekjole, men uten å miste femininitet og eleganse. Vi foreslår de beste design enkle brudekjoler for sivil bryllup slik at du kan se spektakulære. Besøk galleriet med de vakreste design vi har valgt ut for deg.

Sivil bryllup bare skiller seg fra tradisjonelle kirkebryllup i stedet der seremonien derfor ikke trenger spesiell brudekjole er avholdt. Det er bruder som tror at hvis de ikke utfører en seremoni for kirken må være mindre arrangert eller ikke å gå kledd som en brud, for ingenting er så i Ella I dag gir vi Tastene for å ha bryllup i en sivil seremoni.

Enkle brudekjoler for sivil bryllup på stranden

Den viktigste grunnen til at sivile brudekjoler til å være annerledes til en kirke bryllup er rett og slett på grunn av en spørsmål om plassering. Hvis du gifte deg med på en strand, for eksempel, er det ikke tilrådelig (hovedsakelig for enkelhets skyld) ha en brudekjole prinsesse kutt fordi du ikke er komfortabel med, eller som er mest hensiktsmessig modell for å gå i sand. Det samme skjer hvis du gjør en intim utendørs bryllup eller en annen seremoni i et eksotisk sted, brudekjole bør &8220; ledsage&8221; stilen på bryllupet du vil ha: romantisk, vintage, Casual&# 8230;

I tilfelle av stranden bryllup, det første du bør vurdere er velge en kjole med en kjølig og behagelig design, Glemme kjoler med ermer, tekstiler ikke puster godt eller kjoler med tettsittende topp; hvis det er en varm dag med intens sol deg en hard tid og ubehag kjole ikke tillate deg å nyte.

Som for kjole skjørt, velger vev falle, chiffon skjørt og asymmetriske kutt. Du kan velge et kort konstruksjon i front og med en liten hale tilbake, et langt skjørt med en stor åpning foran eller en kjole med transparenter i skjørtet.

Som et supplement, vil du være perfekt med en enkel hår ornament eller en krans.

Korte brudekjoler for sivil bryllup

Hvis du gifte deg i en naturlig setting som landlig gård eller et land innstilling Du kan velge en kort brudekjole eller cocktail. Korte Brudekjoler er vanligvis veldig smigrende og flørtende, velge et design ballong skjørt eller et skjørt skåret ned med lang flygning. Te kjoler kutte lengden, under rodila, er veldig stilig og gir et mer klassisk preg til ditt utseende.

Når det gjelder topp, Du kan være mer dristig og leke med formen: asymmetriske necklines, topper med ermer, rhinestone design, necklines i front topp eller rygg&# 8230; Du kan følge ditt utseende med en diskret preg som går i tråd med stilen på kjolen din. Som for frisyre, her la vi de beste ideene bryllupet frisyrer for 2017.

Enkle brudekjoler med 2 stk

Brudekjoler med bukser

den pantsuit er den ideelle supplement til dristig og moderne bruder som ikke gir en elegant brudekjole samtidig annerledes.

Noen bruder knytte suit til en klassisk, gammel stil helt bort fra hva som forventes av en brudekjole. Heldigvis har disse typer drakter utviklet seg i brudebransjen og fullt til sistnevnte, faktisk, er et forslag stadig valgt for sin chic og annerledes stil. Det finnes ulike alternativer vedrørende bukser, kan dette være: Palazzo, skinny, capri, rett snitt med åpninger til og med shorts. til topp Du kan velge mellom forseggjort design med rhinestones en morsom avling topp med blonder eller transparenter, du bestemmer deg for din stil.

Enkle brudekjoler i to stykker

den brudekjoler skjørt og topp trender er mest ettertraktet av bruder denne sesongen. Disse design er svært allsidig, kan de være moderne, dristig, original&# 8230;

Den perfekte stil å ha denne type brudekjole i to deler består av å ta chiffon lange skjørt med flotte høst eller tyll skjørt som vil gi antrekket en romantisk look. For toppen kan du melde deg på et vågalt crop tank top eller kort ermet eller en blondetopp og lange ermer som vil gi antrekket et sjarmerende vintage stil. For å fortsette med denne stilen, velger en krone vintage hår stil.

Som en siste detalj, kan vi ikke glemme råd om brudebukett, Uansett stilen på kjolen, er brudebuketten en av de viktigste å fullføre utseendet til en brud elementer. Sjekk ut denne artikkelen med nye trender i brudebuketter, sikker på å finne en egnet til din stil.

Vi håper du likte artikkelen, og dere har oppdaget at det er mange muligheter utover tradisjonell brudekjole som luciréis like fantastisk. Vi foreslår også at du besøker denne artikkelen på brudekjoler for mindre enn 500 euro, det beste bryllupet forslag til en redusert pris.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 32