Forlovelse: Den mest originale 10 ideer [BILDER]

Pedidas opprinnelige hånden og romantisk. Er du fast bestemt på å spørre ekteskap med partneren din? Her er det mest originale ideer om forlovelse du aldri har sett.

Pedidas opprinnelige ekteskap

  • Romantisk forlovelse hånd. Ett alternativ ville være å bli holdt på et sted som telles med stor følelsesmessig belastning for deg, for eksempel, er stedet hvor du går ut på første date eller hvor du erklært partneren din, eller du erklært din.
  • Forlovelse musikalsk hånd. I denne forstand, kan du leie en strykekvartett, en musikalsk gruppe, mariachis tunfisk eller, hvis du foretrekker noe mer tradisjonelt. En idé er å invitere jente eller fyr til middag og på slutten av kvelden ber henne om å gifte seg med bakgrunnsmusikk.
  • Organiserer en flashmob. I forrige musikalsk linje, tilbyr vi et utvalg av de mest originale, lage en flashmob med din favoritt sang. For å gjøre dette, må du involvere et stort antall mennesker som, for eksempel, din familie og venner. På nettet finner du mange ideer blant disse finner inspirasjon.
  • Organiserer et skjult kamera. Fortsetter med den forespurte originale og billig side, ikke gå glipp av neste idé. Du kan vanligvis gå til middag med partneren din og velger noen å være ansvarlig for å lage en morsom situasjon som fører til forlovelse.
  • Spill Track. Så originalt og, fremfor alt, til økonomisk ekteskap be partneren din er å organisere et morsomt spill der spor til spor for å nå det endelige målet: ringen. For eksempel kan du lage en rute setninger eller bilder, så din partner noensinne har mer nysgjerrighet og overraskelse vil være større.
  • Bedt om i media. Hvis du er ute etter en ordnet intim, da hånden, anbefaler ikke dette forslaget. Og dekning av medie multiplisere din forespørsel til det ytterste. Ett alternativ er å kontakte en radio telefon til rette for partneren din. På denne måten kan du formidle dine følelser for partneren din og be henne om å gifte seg levende.
  • Forlovelse i hagen. Hvis du har fått en stor hage i ditt hjem kan du be din gartner til å klippe hagen med disse ordene du vil vie ditt forlovelse.
  • Forlovelse i speilet. Denne typen anmodet kan være kulminasjonen av en romantisk kveld. du kan gå ut på middag eller organisere en romantisk kveld hjemme. Når middagen er ferdig din partner vil finne deg selv i speilet på badet eller rommet uttrykket: "Vil du gifte deg med meg?".
  • Forlovelse på en oppslagstavle. For å gjøre dette må du gå til et byrå og ansette disse tjenestene, men et frieri vel verdt det, synes du ikke? På gjerdet kan du ta et bilde av partneren din, eller hvis du foretrekker, en romantisk bilde av de to med uttrykket du ønsker.
  • Spill av lys. Hvis du bor i et hus eller en hytte, er dette en av de mest romantiske alternativer som kan organisere. Forlate huset i stummende mørke. Ta din partner på utsiden og som du avanserer lysene slå strategisk for å finne uttrykket vente.

Ikke gå glipp av også følgende tips for å organisere en perfekt avskjed, oppdage de beste gavene som du kan underholde din partner eller de mest romantiske fraser du kan bruke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 19


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme