Monkey bryllup: Best titt for inviterte [BILDER]

Hvis du er invitert til et bryllup og leter etter en titt elegant, men dristig, head over til aper eller jumpsuites, en trend for bryllupsgjestene vi elsker og er også behagelig og rimelig. Apen er veldig allsidig: Det kan være sexy, dristig, original, klassisk&# 8230; Ikke gå glipp av vårt galleri med den beste modellene Trend.

jumpsuit trend for gjester

Hvis du er invitert til et bryllup, og ønsker en se annerledes kjole, Et godt alternativ er utvilsomt den jumpsuit. den eller mono kjeledress Det er en en-drakt består av en topp og bukse.

Som for retten, kan du velge jumpsuits med ulike typer bukserPalazzo, sigarett, capri, rett snitt bjelle&# 8230; De ulike stiler vil gi et annet preg på utseendet, Capri bukse kan være det perfekte valget for et bryllup dag, A Palazzo bukser eller tynn du vil gi en elegant og raffinert stil.

Ikke glem kosttilskudd som de er en viktig del som vil gi spesiell touch til antrekket ditt.

Elegant sort aper for bryllup

Hvis du ønsker en elegant utseende som er en sikker hit, Velg en ape svart, kan ikke gå galt med ditt valg. Ditto med den sort, som også strekker seg i tilfelle av hvite. Hvis du ønsker å gi en tropisk følelse mer sommerlig eller innføre farge med tilbehør: Sko, pose, hodeplagg, belte&# 8230;

I denne artikkelen forteller vi deg de fargene som er trend denne våren-sommeren 2017. Hvis bryllupet er din dag lys floral kjole med bredt belte, veldig trend, vil gi en morsom touch til ditt utseende. Hvis bryllupet er om natten du delta kan velge en apekatt med en spektakulær ryggløse, eller crossover halsen, kombinasjonen av svart med et dristig utringning gi deg en veldig sensuell berøring til stilen din.

Å kombinere med apen vi foreslår å velge for en clutch, vil du få en svært elegant og er perfekt supplement å følge ape. Som for sko, vil valget avhenge av hvilken type bukser slik at du kan bruke de samme kriteriene som du ville gjort når du kombinerer en sko med alle typer bukser.

Monkey pastell bryllup

Vi avsluttet gjennomgå ape ser for bryllupsgjester med denne siste forslaget inkludert pasteller som hovedpersoner, er rosa fargen protagonist av sesongen.

Pastell aper er ideelle for bryllup dag eller kveld og passe fint med blomster dekorasjoner og tilbehør både i klær og hår: Touched eller Pamela.

Hvis du har til å delta i et bryllup som gjest, kan du ikke gå glipp av vår artikkel om tilleggsprogrammer for bryllupsgjestene og farger som er forbudt for gjestene i et bryllup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 32 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer