Party kjoler for bryllupsgjestene 50s stil: Jo mer vintage antrekk [BILDER]

Party kjoler for bryllupsgjestene: Den stilen på 50-tallet. Du er invitert til et bryllup, og ønsker å vise frem en vintage look? Her presenterer vi party kjoler inspirert av året 50 mer elegant. Oppdage dem!

Vintage-inspirerte utseende er mer moderne enn noensinne. Mens i det siste har vi fokusert på vintage brudekjoler i dette tilfellet har vi å gjøre design er designet for gjester som ønsker å bruke en retro stil.

Og det er at hver er større antall samlinger av toppdesignere som bestemmer seg for å gå for denne stilen av partiet kjoler for bryllupsgjestene. Vi oppdager da de mest elegante design.

Men vi fortsetter å finne kjoler for bryllupsgjestene inspirert av 50-tallet Blant disse designene er verdt å merke seg at dresser med plisserte skjørt kombinert med større bryster og bundet på baksiden av halsen. Det er en perfekt modell for de mer vågale gjestene som ønsker å fokusere på hennes cleavage området.

Etter linjen over forslaget presenterer vi en mer klassisk variant har en elegant ermeløs bluse med matchende tyll og sateng i pastellfarger. Dette ser er ideelt for bryllup organisert i de varme årstider.

Vintage kjoler: Innsamlinger 2015

De som inviteres til å bli avgjort av denne typen kjoler for i år, kan ikke gå glipp av de viktigste samlingene av de mest betydningsfulle motefirmaer.

Vi begynte å gjennomgå forslagene Christian Dior 2015. Blant de viktigste funksjonene i den franske huset er verdt å fremheve kvaliteten på design presentert i form av plisserte skjørt i nyanser av pastell rosa og turkis.

I mellomtiden, den amerikanske firmaet DKNY Han foreslår kjoler vintage fest i sort skinn, kun egnet for de inviterte dristigste.

I mellomtiden, designer Karla Spetic 2015 Samlingen omfatter forseggjort design og tyll kjoler med elegante fargekombinasjoner.

Vi avsluttet gjennomgangen av vintage kjoler med forslag Oscar De La Renta og Alexander Moqueen, som de har fokusert på den tidløse appell av svarte tube kjoler; stund, Simone og Peter Pilotto Rochas De har valgt høyere volumer kjoler.

Ikke også glipp av disse andre forslag for vinterferien 2015, billigere kostymer og vakker lang ferie eller disse andre kjoler elegant bryllupsfesten for gjestene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 42


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer